Julaftons succé

Jag har haft en toppen julafton!
Började med att jag och J åkte till mina föräldrar och firade jul och åt julmat med mina föräldrar, farmor och mina två yngsta storebröder och den enes fästmö. Vi gav julklapparna som var till farmor, den ena broder och dennes fästmö och fick av dem. Så det blev som en liten julklappsutdelning.
Sedan stack fästmön vidare till sin familj, och brodern hem för att mellanlanda med julklapparna innan han stack till jobbet. Farmor fick skjuts hem strax innan Kalle Anka, det tyckte hon var en lagom lång vistelse, och pappa klädde ut sig och gick till grannen.

Efter Kalle åkte jag och J hem till vårt hus och mina föräldrar och ena brodern följde med i sin bil. Här träffade vi på Js familj och åt julmiddag ihop. Efter en stund blev det julklappsutdelning och det bjöd på både roliga överaskningar och nöjda nickar. Jag fick nog inte en enda dålig klapp, fast det kanske jag inte brukar få heller.

Jag och J fick det största paketet av alla iaf. Det var från Mammorna och Papporna och visade sig vara en TV! En 32" LCD tv. Glada? JA!
Vi fick också de efterlängtade gardinerna, och de hänger uppe redan. Jag fick badsaker och ljus. Lakan, örngott (TRÖTT och PIGG står det på, J konstaterade att jag fick vara TRÖTT) och löpare hamnade i våra händer. En CD-skiva med julsånger, för det blir det alldeles för lite av i vårat hus, och tillsammans fick vi tre filmer. Jag fick en vanlig svart långärmad tröja och en vit, perfekt med baskläder. Ett halsband, en mascara, en ögonskugga och en kattkalender också.
Något som betydde väldigt mycket för mig var att jag fick en necessär av Js farmor och farfar. Hans nästan blinda farmor har nämligen sytt necessärer i skinn till alla barnbarnen och skrivit deras namn eller initialer på, och jag fick nu en också! Då kände jag mig verkligen som en i familjen...

Jag fick ganska mycket, i vanlig ordning. Men jag tror att jag önskar mig ganska billiga saker. Jag vet att mina föräldrar försöker lägga ungefär lika mycket på varje barn.

Av J fick jag ett par tofflor (som doftar typ lavendel?) och som man kan värma i micron i 90 sekunder så håller de värmen i 2 timmar. Hur sköna och mysiga som helst, fast lite tunga att gå i (men det gör mig inget).
Sedan fick jag ett värmehjärta. Det är ett hjärta med en metallbit i och när man flexar den biten sker en kemisk reaktion och hjärtat sväller, hårdnar och blir varmt. Så kan man lägga den på magen eller så och bli varm. Sedan kokar man hjärtat så återgår den i sin vanliga form och man kan åter flexa med metallen så den blir varm.
Tror han tycker att jag är kall? Jag blev iaf jätteglad!

Av mig fick han en vit t-shirt med den blå texten FAVORIT där O:et också är ett ansikte, som jag skrivit och målat själv. Han fick en rödmelerad t-shirt och en svart långärmad vanlig tröja också. Han verkade bli glad.

Inser att ni nog vill se lite bilder. Eller jag vill iaf visa. Men klockan tickar på, så jag ska nog ta och göra mig i ordning för dagen. Idag blir det julfirande hos mina föräldrar igen, men denna gång med släkten. Vi roterar varje juldag med vem som ordnar det och sedan möts vi så många som möjligt av släkten den dagen.
Bilder kommer senare.

GOD JUL!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Vad skönt med tv! Jag som tänkte fråga om ni fick en tv! :P Vilka genomtänkta julklappar och härlig jul! Ha en trevlig dag med släkten nu :) kramar

2009-12-25 @ 14:13:37
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Aha, ja jo om vi är ute med ninas syster tror de alltid att jag och nina är syskon. :P



Hehe, men ändå är man hungrig igen dagen efter! :P



God fortsättning!

2009-12-25 @ 20:17:01
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Tittar in ibland..

Gud så underbart det måste kännas att få vara en del av sin sambos familj..att få känna sig älskad och omtyckt! Det skulle jag också velat få uppleva med min sambos familj. Tyvärr så fungerar inte alla familjer så som din sambos familj gör. Önskar dem allt gott, för att de tar till sig dig Smuppra, och accepterar dig för den du är!

2009-12-26 @ 16:21:40
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Hej, god fortsättning, snart nyårsfirande.

Inte dumt med en tv i julklapp!!! Vi fick en ny telefon med massa olika finesser..som jag inte visste att vi behövde men jag har redan vant mig och funderar på att köpa en till, maken fyller år nu snart. Ja, med tre våningar så hittar man inte alltid en trädlös telefon som ligger någonstans.

Det är alltid kul att få de där små egna speciella julklapparna som hemmagjord necesär. Jag fick ett par virkade inneskor av min lillasyster, hur söta som helst.. dem älskar jag verkligen!

BILDER ser jag gärna jaaaa

2009-12-28 @ 14:58:21
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0