Spänner

Sedan några dagar har gomen börjat spänna. Först bara när jag gäspade eller gjorde liknande rörelser, sedan när jag lutade upp/ner huvudet, pussades och andra sådana konstiga rörelser. Idag vaknade jag med konstant spänd gom, fast då inte lika spänd som när jag tex gäspar. Det är inte skönt med en spänd gom, om jag säger så.

Min gissning är att hålet krymper och gomen inte räcker till utan blir för liten helt enkelt. Så det drar i den åt alla håll och kanter. Min gom är från början för kort och när jag var i tonåren sa en läkare att jag hade en gom som ett barn. Nu är ju barn en väldigt diffus precision, eftersom det kan vara både en 1-åring och en 17-åring. Men jag antar att det läkaren ville få sagt var att den var för liten för mig helt enkelt.
Och nu har de tagit bort en liten del till.

På bilder, japp jag har lärt mig vinkla en kamera så jag får bra bilder av gomen, ser jag att hålet förändras och det är mindre. Jag ser tyvärr också att det är rött runt så kanske är det en infektion där...
Med tanke på att inget hände, vad jag märkte, fram till i måndags så har den här veckan varit händelserik. Gomen har verkligen satt igång med läkningen och om det fortsätter så här så lär det ju vara läkt om 11 dagar då jag ska träffa kirurgen igen.

Tack för tumhållningen och släpp inte tummarna än är ni snälla!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Jaa det känns som att man har två tunga veckor framför sig men när dem är över blir det desto skönare.

Jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på inför europarätten mer än gamla tentorna och dem hinner jag i veckan så jag tror knappt att det blir nå plugg idag.

Folkrätten är jag trots allt mycket mer oroad över, skönt att höra att så få fick u! Hoppas vi har samma examinatorer bara!



16 december blir det storkalas! :)



2009-12-06 @ 13:33:23
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Hm folkrätten är läskig. Dels missade jag ju en vecka undervisning plus att jag klantigt nog bokade in jobb från 8-17 den 11 dec så inget plugg då.

Den 12e och 13e har jag också planer och 14-15 dec har vi väl ett par timmar upptagna till rättsinformatik så jaaaa. det blir tajt!

Jag blir nog nästan glad även om jag bara skulle få ett B.



Även om vi är mitt uppe i rättsinformatiken så hoppas jag att den är hyffsat lugn och enkel så man får sig lite vila efteråt :)

Dessutom kommer man inte ha någon kurs släpande nå mer :)



2009-12-06 @ 20:35:41
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0