Tentaångest

En tenta avklarad, en kvar.
Jag brukar alltid sova väldigt skönt dagen innan tentorna. Den här tentaångesten folk pratar om har jag inte fullt ut förstått. Jag sover bra, äter bra, pluggar på dagarna och slappnar av på kvällarna, till skillnad från vad många får det låta som att de gör.
Men i natt sov jag jättedåligt. Jag la mig vid 23, fast jag tänkt lägga mig ännu tidigare. Vred på mig hela tiden tills J kom upp en snabbis och la sig brevid och kramade mig i ett försök att få mig att somna. Då var väl klockan runt ett. Icke då. Vid tre kom J upp och jag sa hej, eftersom jag fortfarande var vaken. Han hade fastnat framför ett dataspel (faktiskt en läxa). Han borstade tänderna, la sig och somnade. Men inte jag inte. Jag låg kvar och tankarna snurrade.
Okej, visst kanske jag somnade till lite grann då och då, men det var isf en väldigt lätt sömn för jag hörde allting runt omkring mig.

Lampan började ljusna, jag vaknade till och minuter senare börjar klockan pipa. 6.45, dags att gå upp. 6.50 pep mobilen, ville inte riskera att inte vakna om det blev strömavbrott...
Det var mörkt ute, dystert och jag var trött.

Men efter tentan kändes det faktiskt mycket bättre än innan. Jag var nog bättre förberedd än jag trodde och jag blir väldigt förvånad om jag inte klarade den. Så frågan är då vilket betyg det blir. För denna kurs har jag sagt att jag inte får känna mig missnöjd med B, och helt klart nöjd med Ba. Eftersom jag faktiskt missade en dryg vecka (av fyra) efter operationen då jag mådde riktigt dåligt.

Så ikväll blir det till att fira friidrotts-S med en fika, med St och T. Imorgon är det jag som parkerar på palatset med Folkrättsböckerna igen. Lär inte vara mycket folk jag känner där så forhoppningsvis är jag effektiv.
Men jag vill verkligen inte hålla på mer med folkrätt. Så tråkigt i jämförelse med andra kurser. Nej usch. Jag önskar det vore onsdagen den 16e idag så det var bakom mig.

Så jag sammanfattar detta som A gör:
Andas ut, vila och så ladda om.
Ciao

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

andas ut, vila och ladda om.

Ja då kör vi! :)

2009-12-10 @ 22:17:21
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag håller tummarna för dig!! Kramar

2009-12-11 @ 00:42:01
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0