Alla hjärtans dags gåvor



J gav mig Wiener nougat-ask. Jag var väldigt specifik i min önskan om att få en sådan, var sugen på det... Jag gav honom en After Eight-ask, som han sa att han ville ha. Sedan har vi fått två små hjärt-askar. En röd till mig och en blå till J från en som tycker mycket om oss! Och vi tycker mycket om också!
Sedan kom vi till rosorna. J tänkte köpa en jättestor och fin ros åt mig för 50 kronor, men jag frågade om vi inte kunde köpa en bukett för 75 kronor tillsammans istället och ge varandra och vår kärlek den. En fin bukett är ju lite finare än 2 rosor endast i en vas, tycker jag iaf. Han gillade idén och vi valde ut bukett! Fast två rosor är ruskigt fint det med, och en, och tre... Rosor är fina.

En blomma betyder: Du är mitt allt.
Sju blommor betyder: Jag älskar dig.


Att vara sambo på Alla hjärtans dag förtar lite av nöjet. Särskilt när det är på en lördag. En vanlig vardag är vi ifrån varandra hela dagen och sedan möts vi upp någonstans och skiftar gåvor och firar ihop. Nu blev det istället så att vi åkte tillsammans och köpte gåvorna ihop och bytte på en gång. Inte ritkigt samma romantiska stuk, men det går bra ändå. Han är ju så mysig min J.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Katterna på Katthemmet Kompis

Vilken fin present du har fått! :) /Tass

2009-02-14 @ 16:11:50
Blogg/hemsida: http://katthemmetkompis.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ah, det kan jag tänka mig att det tar bort lite, men samtidigt måste det ju lägga till något annat också? At bo sambo alltså. =)



Blev det nån bio? Eller vart det en soffkväll? Vad åt ni?



sv. Ja, jag höll på att få fnatt när kickan berättade om telia-reklamen. Fy vad arg jag blev! Kram

2009-02-15 @ 09:35:28
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0