Läkarexamen idag!

Studentfirandet avklarat och dags för nästa moment: svärmor tar läkarexamen idag. Klockan 11 ska vi åka till Uppsala och fira henne. Sedan hem på mottagning, där även mina föräldrar är bjudna. Det blir finemang det här. Dagen till ära är jag klädd i guld och beige. Hon klarade sig genom utbildningen- hon är en vinnare. Grymt stolt över henne faktiskt: pluggat i 5 år, har fyra barn, är fotbollstränare ett par gånger i veckan, tränar själv en 3 gånger i veckan, hennes man är bortrest i jobbet ca 3 dagar i veckan, och hon hinner med en massa andra saker också. Vissa är ju supermänniskor!

Grattis svärmor till din examen!


Ps, jag och J ska åka iväg nu och köpa blommor till henne och strumpbyxor till mig. Tjing!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE - Bloggen om självkänsla och annat!

Hello, hoppas allt är bra idag? Jag har hunnit njuta av hans födelsedag ;) Idag ska jag dock baka en till tårta, haha! Men det är chokladtårtor och de är riktigt goda, känner mig duktig ;)



Jag förstår att du är imponerad av henne, snacka om superkvinna! Att hinna med allt det, en annan klagar ju om man får två saker man ska hinna med som inte är med i planeringen, typ. Hm. Ska ha henne i åtanke när det känns "som för mycket" någon dag! Hoppas du får en skön söndag! Kram

2009-06-07 @ 10:58:01
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: jayne

Japp... supermammor och superkvinnor finns!!!

Ha en bra söndag.

2009-06-07 @ 15:50:03
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0