Kärlek

J, du är min bästa vän. Genom vått och torrt finns du där för mig. Du känner mig bättre än någon annan och älskar mig trots mina brister. För inte ens jag är perfekt.
I med och i motgångar finns du där. En sann vän att alltid vända sig till. Du gör ditt bästa för att muntra upp mig under mina dåliga dagar, och att glädjas med mig under mina bra. Vi har en lång historia för vår ålder och min framtid ser jag bara med dig vid min sida. Det finns ingen annan jag vill vara med.
Jag vill gifta mig en gång i detta liv, och det ska vara med dig. Jag vill bara ha en far till mina barn, och det ska vara du. Jag tillåter bara ett sätt för oss att gå skilda vägar, och det ska vara "när döden skiljer oss åt", men helst inte ens det.
Min älskade, du är underbar.
Du blir inte sur när jag väcker dig mitt i natten för att jag drömt en mardröm, även om du ska upp tidigt och kommer vara trött resten av dagen pga det. Du lägger dig tidigare, ibland flera timmar tidigare, bara för att jag vill bli kramad när jag ska somna. Du skulle säkert gå på glödande kol om det behövdes för att hjälpa mig. Jag litar på dig fullt ut. Du finns här för mig. Inte bara då, inte bara nu, utan för alltid. Det är jag säker på. Så säker man kan vara på framtiden.
Jag vet inget som jag inte skulle kunna berätta för dig. Om det inte är för att jag är belagd med tystnadsplikt ibland. Du vet saker som ingen annan vet, och som väldigt få vet, och ändå älskar du mig, vill vara med mig och ser en framtid med mig.
Det är dina armar jag vill vara i om 10, 20, 30, 40... år. Det är dina ögon jag vill titta in i. Ditt hår jag vill rufsa om och ditt leende jag vill mötas av.
Ibland tänker jag att det är för bra för att vara sant. För det är det ju. Hur många träffar sitt livs kärlek som 16 åring? Hur många tonårsförälskelser håller livet ut? Hur många övervinner livets alla prövningar tillsammans?
Men jag är fast besluten att stanna kvar på det här tåget så länge det känns som att det åker åt rätt håll, och jag ser ingen anledning till att det ska spåra ur.
Nå, inget storhetsvansinne nu J. För du har också dina brister, du är inte perfekt. Men det är så det är. Det är du.
Och jag älskar dig över allt annat på jorden.


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag blir ju tårögd här ju! Fy vad vackert! Finner inte ord!

2009-06-24 @ 21:43:41
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae - En "må bra" blogg där självkänsla & positivt tänkande ligger i fokus

Sv: Jag håller tummarna för att ditt betyg blir superbra!! Gick det bra att ringa bilskolan? Ofta så tycker jag det är läskigt att "ringa nya ställen" men det för att jag bygger upp en förväntan av vad som kommer att sägas, att de kanske är taskiga osv.. Något onödigt! Gillade din teori om att varför byta tåg när det går åt rätt håll? Helt rätt!



Oerhört fint skrivet och det skulle kunna vara jag som skrev till min älskling! Träffade dessutom honom när jag var 15 också ;)

2009-06-25 @ 08:39:43
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag tycker definitivt att du ska maila dem och fråga! Vad är det värsta somkan hända egentligen? Ha en bra dag! Kramar

2009-06-25 @ 11:55:33
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Bloggare

Så glad för din och J´s skull.

2009-06-25 @ 18:05:48

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0