24 timmar mellan måltiderna

Klockan blev mycket igår, så det blev liksom ingen middag. Vi var inte jättehungriga efter vår lunch på stan heller. Men imorse blev det lite brått till passenheten, så det blev ingen frukost heller. Och ingen lunch heller... Vid 14 begav vi oss till mataffären för att handla upp lite mat. Hungriga var vi, inte ätit något på ett dygn, inte ens någon macka. Vi visste inte vad vi skulle köpa. Det skulle ju mätta våra tomma magar, men ikväll blir vi bjudna på middag, imorgon på lunch, och kanske middag om vi stannar hos mor och far. Så vad ska man hitta på?
Regnet öste ner på backen, och när vi körde hem hade J torkarbladen på högsta hastighet- ändå var det för mycket vatten på rutan. Vi köpte ingredienser för att göra egna baugetter (alltså pålägg, vi hade ingen lust att baka bröd).

Vi delade rättvist på "matlagningen": J delade bröden, jag gjorde resten.
 
Här står jag och fixar med mackorna, i mina nya jeans!

Färdiga!  Innehåller gurka, sallad, potatissallad, kycklingbitar och jordnötter.

Jag orkade inte ens halva. J lyckades pressa i sig halva sin, men sedan tog det stopp. Grymt mättande och nu har vi kvar dem till nästa måltid. Bra picknick-mat!

Men som ni vet ska man ju aldrig handla när man är hungrig... så... vi köpte varsin chokladkaka. Jag vågade mig på att testa den nya  Marabou-kakan Sommar!. Och ni, den är god! Direkt när man öppnar förpackningen luktar det jordgubbar, det smakar jordgubbar. Den rekommenderas till de som gillar choklad och jordgubbbar!


Sedan tog jag mig en titt på SMHIs hemsida, och även DMIs (danmarks motsvarighet vad jag förstår). Ska det här regnet fortsätta utan ände? Och visst ser det tråkigt ut... de närmaste dagarna. Men i början på nästa vecka så blir det SOOOL.

Titta, titta, titta!
Så här glad blev jag då:

Nej, vad ska man göra nu då? Ta sig ett bad? Se på tvserie? På nätet är det ganska dött så lär ju inte ha hänt så mycket... Något kommer jag nog på!
Tjing.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj oj oj, 24 timmar utan mat! Jag skulle inte stå ut! Du pratar med tjejen som har en banan i väskan och som alltid vill ha nötter och russin i närheten. Men mackorna såg goda ut! :)



Ja, hoppas det blir några relationer. Träffade en tjej men vi läser inte i samma grupp sen.. :( Det blir nog bra. :)



Ja, spel och film funkar alltid. Speciellt när det regnar som det gör! :)



Nä, det är svårt att hänga med när andra tecknar..Nina har cokså blivit långsammare på attläsa av märker jag. Det är tråkigt.



Jag frågar alltid om jag får använda namn på personer men kort får folk säga till själva. :)



Kramar

2009-06-13 @ 11:09:12
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ja, jag ska försöka smälta detta. Är aningen chockad över allt som händer detta år. Men så är det väl ibland? GAAH!



Allt väl med dig idag? Kram

2009-06-14 @ 12:35:37
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jaa, kolla på det! Det är rätt skrämmande när man läser.. :(



Haha, njae.. inte vad jag vet iaf! :P



Trotsade du regnet tillslut? Vi har haft störtfint väder idag! :) Kramar

2009-06-14 @ 22:39:48
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: VIKTORIAE - Bloggen om självkänsla och annat!

Sv: Hej! Nu är jag hemma igen! Tack för dina kommentarer, jag gillade skarpt den om misstag.. du har rätt, man gör misstag men det gör en inte till ett misslyckande. BRA skrivet, ska nog skriva om det i bloggen (att du skrivit om det, haha)



Men ni är ju galna, man måste ju äta!! (Säger jag som äter bullar till frukost) Att handla på tom mage är inget att rekommendera nej, känner igen det alltför väl..

2009-06-15 @ 11:00:58
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Åh, vad härligt! Det är så skönt att komma hem då! :) Jag ska försöka klä på mig och gå ut snart. Kanske ringa Nina och fråga om hon ska med. I helgen har jag tagit det relativt lugnt faktiskt. Var hos Kickan och gjorde frisyr inför bröllopet och sen var ju pappa här och igår kom Linda på besök och vi såg på film och så åt godis (Vanligt godis är inte så gott när man har undvikit det ett tag! ) Kramar



Hur ser din vecka ut? Har varit lite dåligt med bloggande tycker jag! ;)

2009-06-15 @ 11:04:10
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0