Är man champion så är man

Nu sticker jag och J strax. På jakt efter en present till hans lillasyster som fyller 13 år imorgon. Galet. Hon borde vara 8 år. Sluta bli så himla stora!
Sedan ska vi handla mat, jag ska träffa mamma och träna.
Hem och duscha, J ska laga lasagne till middag (våra magar undrar vad som händer, haft bra, hemmalgad mat i rikliga mängder hela veckan nu!) sedan iväg på Män som hatar kvinnor. En väldigt lång film såg jag! Över 2½ timme lång. Den lär alltså vara slut vid midnatt. Tur att jag har en stor, stark karl som sällskap hem då.


Källa

Jag fick en snilleblixt när jag läste om testamenten. Nej, det har inget med testamenten att göra alltså, det vara bara vad jag råkade göra just när en blixt slog ner och jag blev geni. Jag kom på exakt vad jag ska ha på mig imorgon. Va, vadå? Händer något imorgon? Ja, Vilda Västern-Festen på juridicum är imorgon. Börjar med sittning men Js lillasyster fyller år så vi käkar middag där istället (nåågot billigare). Sedan blir det efterfest! Har varit i valet och kvalet om jag ska klä ut mig eller inte, men nu kom jag på något bra så nu blir det utklädnad!
Satte precis kamerabatteriet på laddning så ni kommer få se en massa kort sedan! Det kommer bli grymt kul!
Yeeeeehaaaaaaaaa

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: jayne

Önskar dej en rolig och trevlig kväll!!!!!

Ja du.. ang sonens assistent så brukar vi säga det.. Behöver hon också en assistent...Struktur är inte hennes grej...

2009-03-06 @ 19:03:19
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Josef Wijk

Hej Sara!



Ja du har rätt i att det skulle bli orange om du skulle göra det hemma! Och framför allt skulle ditt hår ta väldigt mycket stryk!



Jag hade gjort det i flera steg, vi hade börjat redan nu med att göra en massa slingor, och fortsatt med det fram till sommaren ungefär, det blir en liten process men slut resultatet blir mycket bättre. När man gör slingor så är det också mycket lättare att kunna neutralisera bort om det skulle bli aningens för guldigt, så man garanterar en bättre färg på det viset!



Börjar du nu och gör det ett par gången fram till sommaren kommer du att hinna bli blond.



Lycka till!

2009-03-06 @ 21:14:37
Blogg/hemsida: http://josefwijk.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0