Gah Doh

God morgon! Blir ingen träning för mig idag inte. Jag känner mig tjock i halsen så det blir till att vila hela kvällen. Känns iaf bra att jag tränade i tisdags, så har jag gjort något denna vecka iaf! Skola blir det iaf, föreläsning om tentaskrivning (frivillig) och därefter ska baske mig projeketet bli så klart det bara kan! Och fort ska det gå!

Jag är sugen på godis... främst kexchoklad...
...men det här går också bra!

ps, idag är det fredagen den trettonde, igen. Andra månaden i rad. Se upp!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

hahah, det har du rätt i! Jag ska vara försiktig när jag äter så jg inte biter i piercigen.. =P hahha. tenta-skrivningsdax nu.. suck.



Jaa det var samma sak förra året! Det verkar varmare idag men snön ligger som ett vitt täcke än.. Hoppas din dag blir grym! kramar

2009-03-13 @ 09:07:54
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: [Viktoriae] En blogg om självkänsla m.m (Tävling just nu!)

Sv: Det är jättebra att kunna skriva, man får alltid användning för det? Okej, sagor kanske man inte kan skriva hela tiden men jag t.ex tycker om att skriva och tycker att jag är duktig på det.. så jag ser det som en stor fördel. För många har svårt med stavning och meningsuppbyggnader (även om jag kan slarva i bloggen med lite för många punkter osv ;))



Här går allt ok, tränade igår för första gången på typ 1 år (sorligt nog) och jag känner av det litegrann.. fick veta hur man använder alla maskiner på gymmet! Det visste jag inte förut..



Oj, nu blev det långt..hehe! Men jag önskar dig en härlig fredag!

2009-03-13 @ 10:22:40
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0