Halloj i stugan

Tentan är skriven. Sex frågor på 4 timmar, alltså i genomsnitt 40 minuter per fråga. Trodde jag skulle vara lite snabbare och hinna med en genomgång, och jag fick rätt. Allra först bläddrade jag igenom häftet och öglade frågorna, ingen EG-fråga- YES, det hade jag nämligen inte pluggat ett enda dugg. Bra prioritering med facit i hand! Jag började med rättsfallet som står sist i frågehäftet, det är obligatoriskt moment så vi visste att det skulle vara med. Sedan hoppade jag mellan frågorna beroende på hur frågan kändes och hur redo jag var inför den och hur rolig den verkade. När jag väl började på en fråga så avslutade jag den också. Rättsfallet tog 15 minuter. Efter 45 minuter hade jag klarat av den och 2 frågor till. Vilket tempo. Saktade ner och tänkte att jag hade över 3 timmar kvar och 3 frågor kvar. Det är lugnan.
Käkade en banan och fortsatte. Käkade en till banan (snodde två imorse) och fortsatte. Med 45 minuter kvar av skrivtiden ansåg jag mig ha skrivit klart. Läste igenom hela tentan och svaren och upptäckte ca 3 missar jag hade gjort (använt fel term tex), och jag förtydligade och skrev om vissa delar så det skulle vara läsbart. Inte ofta man skriver för hand i syfte att andra ska läsa längre, allt ska ju lämnas in dataskrivet.
Med 20 minuter kvar lämnade jag in tentan och lämnade salen.
källa
Här inne satt halva klassen (ca 150 personer) bland annat jag.

Ja, det finns saker jag vet att jag missat. Ni vet dessa småsaker som man alltid glömmer några av. Ja, tex ren och allmän förmögenhetsskada. Men jag skrev om adekvat kausalitet i en annan fråga, vilken någon missade.
Men helhetsintrycket  är att det omöjligen är underkänt. Då blir jag mycket, mycket förvånad. Det känns faktiskt som att det borde vara bättre än betyget B (skalan är AB, BA, B, U(nderkänt)). Så ska bli spännande att se resultatet sedan. Fråga mig hur det känns då istället.

Men det är svårt att avgöra hur det känns. I vanliga fall är jag supernervös och stressad en vecka innan, och på natten kan jag inte sova. När det sedan på/efter provet känns bra har det gått rätt dåligt, när det känns dåligt har det gått jättebra.
Så hur ska jag tolka mina känslor nu? Inte alls nervös, sover bra, känns bra efter..?

Nåja, nu har jag gjort mitt. Ikväll ska jag slappa, imorgon börjar allvaret igen. Prov i en liten kurs nästa tisdag, och inlämningsarbete den 14 april (första dagen efter påsk) är det som gäller då. Härligt härligt.

källa
Här har vi "självmordstrappan" som leder till Laduvikssalen och Värtasalen där tentamen sker.
Känns det dåligt efter kan man alltid hoppa (finns inga staket bara räckena som syns där), skojade faddern B med oss en av de första dagarna på terminen under en rundvandring.
Han ångrade sina ord direkt efter uttalandet. Självmord ska man inte skoja om.


Tillägg 21:57:
Det tråkiga med att inte ha stress och ångest inför tentan är att det inte blir något som släpper när det är över, en "det lyfter från axlarna"-känsla. Jag missar liksom frihetskänslan nu när det är över.
Jag som vill sjunga:
I'm free to do what ever I, what ever I choose and I sing the blues if I want!
Men känslan sitter inte riktigt där, kanske efter tentan den 4 juni, då det faktiskt blir sommarlov och jag är fri i några månader. Då ska jag sjunga för fulla muggar.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj, vilken trappa! Usch salstenta låter inte skoj! =(



Skoj att du gillade min nya kategori, har tänkt på det länge men inte kommit på vad den ska heta men idag kom det bara som ett... brev på posten! (jävligt ovanligt numera!) Håller tummarna för att du klara tentan!



Och ja, våren har kommit och jag har fått använda mina clips till glasögonen.. :D

2009-03-30 @ 22:13:15
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: [ Viktoriae ] - En blogg om självkänsla & mycket mer...

Sv: Hej! Vad bra att du lever nu och inte då! Det förstår jag att du är tacksam över!



Jag hoppas din känsla av frihet snart infinner sig så att du kan sjunga, men som du skriver, kanske får du vänta tills i sommaren istället..:) (Håller tummarna för att du får ett AB!)

2009-03-31 @ 09:33:11
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

göteborg är en fin stad faktiskt. När jag är i sthlm saknar jag göteborg men när jag är i göteborg tycker jag att sthlm är fint.. =P haha, svårt att bestämma mig! haha. =P

2009-03-31 @ 12:12:30
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0