Hoppsan

Sitter och tuggar brunch i form av varma mackor. Klockan 12 ska jag träffa min grupp på universitetet. Hoppas vi blir i princip klara. Känns helt overkligt. VIssa grupper är nästan klara, andra har en bra bit kvar. Jag tycker att det gått rätt fort för oss ändå.
...Skulle jag ha skrivit imorse. Det blev aldrig av att jag skrev vidare eller publicerade det. Blev lurad av datorklockan så istället för att vara på skolan kl 12 var jag vid tbanan här hemma då, inget vidare. För min del var väl inte dagen super effektiv, men jag känner iaf att jag har koll på läget. Vi hoppas att vi blir klara med projektet imorgon (redovisning på tisdag) så vi kan fokusera på tentaplugg sedan. Fast jag ställer in mig på att vi behöver fredagseftermiddagen också. Ska inte underskatta alla problem som kan dyka upp imorgon...

Nu ska jag ta en tidig sänggång och läsa lite i Etiken i Juridiken. Processrätten går det segt med, ser inte fram emot termin 5 då vi har tenta på bara processrätt. Inte det jag är intresserad av nu iaf.

Sov sött!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Tess

Härlig blogg. Hoppas livet leker :}

2009-03-12 @ 00:47:19
Blogg/hemsida: http://beautikiller.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Ida

hej allt väl?

jorå äter rätt gör jag allt. träningen har jag legat efter med. å nu när man skulle ställa in sig på att jobba hela dagarna så har energin inte räckt till riktigt på kvällarna. men vet inte om det är de heller. kan vara kollektivtrafikens alla bacieller. Eller de hemska ventelationssystemet på praktikplatsen. många som har problem med de. men men. bara å se till att bli kry å jobba upp stt försvar:)

2009-03-12 @ 10:02:36
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: jayne

Ja....du.. grupparbete är inte alltid så lätt.. man är ju fler viljor.

Jag har just nu ett eget.. jag kan vara ganska snabb av mig.. men jag får inte alltid respons... lika snabbt.. Men.. jag vet numera hur jag funkar så...

Hi hi hi hi

Hoppas ni hinner bli klara.

2009-03-12 @ 12:29:39
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ♥ Mamma Jessica [19 år och en dotter på 5 år]

Man kommer nog alltid tycka det tror jag..

2009-03-12 @ 16:28:40
Blogg/hemsida: http://jyees89.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0