I will survive

Konstiga saker jag drömmer nu då. I natt vaknade jag flera gånger också, kanske för att jag vet att jag måste vara på skolan 9 denna gång, Inte kvart över eller kvart i 10, prick 9.

Igår då. Det blev ingen Bobby, och det kanske var lika bra med tanke på mardrömmen. Men det blev ett annat ställe. Så nu är jag lite ljusare igen, inte på samma sätt och samma nyans som förut, men det är svårt också från den bruna färg jag hade. Paniken slog till några gånger under tiden jag satt i frisörstolen. Fick flera hemska scenarier framför mig på hur jag skulle komma att se ut. Fula färger och stora kontraster. Värsta med "klipp och sling" är ju att det tar så lång tid innan man blir klippt. Man sitter ju där med färgkluttar i håret i 1½ timme och sedan blir man klippt. Sparar det värsta till sist?
Men jag överlevde iaf och det ser bra ut.

Nu blir det frukost och sedan iväg till sub.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Hej! Nu är jag hemma igen, så det blir liite sena svar på dina kommentarer men tack för att du skrivit fast jag inte besvarat dem så fort!



Det gick bra hos AMS, är med i jobbgarantin för ungdomar, så nu får jag liiite pengar och ska satsa stenhårt på att få ett jobb!



Skulle vilja se bild på ditt hår?! Skulle behöva färga mitt hår.. det ser helt galet ut med min utväxt jag har nu.. Hm.. Kram

2009-05-19 @ 13:59:25
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

hi hi hi hi hi

Ja du... man vet aldrig hur resultatet egentligen blir... men hittills har jag blivit nöjd... både med nyans och klippning.. Mitt hår blir ljusare och ljusare allt eftersom jag slingar. Vilket passar mig bra, mina gråa hårstår syns mindre då... BRA

Önskar dej en bra kväll

2009-05-19 @ 16:34:39
Skrivet i slottsdammet av: jayne

meeeeeeeeeeeeeeeeeeen... namnet var ju inte med...

2009-05-19 @ 16:35:03
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0