Min fredagkväll

Igår hände det grejer vill jag lova. Men jag vill nog hålla en del för mig själv (åh vad kul att säga a och inte b). Iaf så mötte jag upp mor och vi käkade mjukglass i solen. Jag tog en tur till Gina Tricot där jag fått presentkort och införskaffade mig ett par chinos. Hade hört från två håll då att de är så otroligt sköna så jag tänkte att man kan ju alltid prova. Och så blev det så att de fick följa med i en påse hemåt.

Ja, hemåt, för hem kom jag inte. J som suttit och pluggat på KTH sedan tidig morgon hade ännu vid 18 inte lämnat datasalen (annat än för lunch på min älskade italienskrestaurang där). Jag frågade homom hur han tänkt sig med handling, för jag måste ju följa med då enligt honom...

Han avslutade snabbt samtalet och 2 minuter senare ringer svärfar upp och frågar var jag är. Nästan hemma, svarar jag och han ber mig vänta vid t-banestationen hemma. En minut efter min ankomst dit kommer lilla bilen farande med svärmor och svärfar i. Både uppklädda upp över öronen. Jasså, vad ska ni göra? frågade jag och de svarade att de skulle storhandla, alternativt åka och fiska.
Nej, självklart inte, de skojade bara. De skulle på 100 årsfest, 2 stycken 50åringar som skulle firas i Danderyd. Svärfars gamla pluggkompisar från jordens tillkomst. Ojoj.

De kom på att de måste köpa blommor och det fick bli på ICA i Alvik, nöden har ingen lag. Svärfar bad svärmor handla och hon frågade om jag ville följa med in (snacka om att jag är poppis att handla i mataffärer med). Nej det är lugnt, svarade jag och hon lyckades övertala svärfar att gå med iaf, det är så tråkigt att gå och handla själv.

Perfekt tänkte jag och drog av mig shortsen där i baksätet efter noggrann granskning av var människorna runt mig befann sig. Ner med shortsen i påsen och på med chinosen istället. Aah. Svärmor och svärfar tänkte nog inte ens på att jag började bilturen med shorts och slutade med långbyxor...

Vi åkte genom stan och hämtade upp J. Svärmors väg hade varit bäst, men svärfar körde och ville inte erkänna det- förrän vi var framme, och det motvilligt. Nå vi åkte vidare mot Danderyd och jag och J försökte minnas hur vi körde. In i ett bostadsområde med stora och små hus i olika former och färger. Måste säga att mörkbrunt timmerhus inte ska ha gula fönsterluckor, inte så vackert enligt mitt tycke.

Svärmor och svärfar mötte upp värdparet 6 minuter efter att festen "började", precis lagom mycket försenade. Jag och J körde därifrån. Det gick bra först. Sedan hamnade vi inte där vi borde ha hamnat. På en väg vi inte visste vad det var för någon och var den ledde.
Efter ett tag ringde jag svärfar och frågade hur vi skulle köra och han blev alldeles förvirrad av hur vi lyckats komma dit vi var. Vi kom iaf till Kista och därifrån hittade vi till Bromma Center, vid Bromma Flygplats, och handlade mat där. Sedan bar det av hemåt. Jag slog på humorgalan som hade börjat en kvart tidigare och vi började koka pasta.

Klockan 22 var J grinig och ville i säng. Och tvingade med mig. Jag fick inte ens läsa. Vid halv 12 lyckades jag somna och klockan 4.40 gick J upp. Jag vaknade klockan 8.
Nu har J varit på invägning och klarade sin viktklass, så i eftermiddag ska han tävla i Solna på All Styles Open. Usch, tycker det är läskigt jag. Träna går bra, men tävla är ju värre.
Förra gången gick det bra för J, då vann han de första två matcherna och åkte ur under den tredje. S ska vara hans coach, skönt. Henne känner jag.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: jayne

mmm... vanlij med karamell ÄR gott!!!

Chinos ja... visst är de sköna? Jag har ett par svarta och ett par rosa... de senare har jag inte använt ännu... men kanske snart???

2009-05-02 @ 10:32:06
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oj oj oj, fullt ös ju! Vad är det din J tränar?



Välj en dag att påbörja ditt nya liv så ska det nog gå bra! Jag tror att du har det som krävs. Bara att ta tag i motivationen. Ställa sig på vågen kanske kan vara ett första steg till motivation? Fast jag tycker att man ska göra det för sin egen skull och inte för vikten! =)



Kramar i massor

2009-05-02 @ 10:40:09
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: God förmiddag! När det gäller bloggvänner så tycker jag att det varit helt okej, jag snackar inte med en massa personer utan några.. Men det är också sådana som jag kommenterat med en längre tid osv och det är kul att lära känna nya personer..Jag gör mer än att tänka på självkänsla hela dagarna t.ex ;) hehe



Jag hoppas det går bra i tävlingen!!

2009-05-02 @ 11:25:46
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0