Fyra och ett halvt år

Nej nu är lunch- och diskpausen slut. Back to business, eller ja, plugg. Nu är det dags för ett nytt kapitel i boken, bodelning. Mycket sådant nu känner jag, men hellre det än att läsa ett tiotal sidor om pension. Så intresserad är jag inte, jag öglar bara mitt orange kyvert. Det är liksom tillräckligt. Men nu vet jag lite mer om pensionen iaf, både förr och nu och däremellan.

För övrigt är idag den dagen jag låtsats redan inträffat i ett par månader. Det har varit lättare att bara säga det som är korrekt idag än att räkna efter varje gång frågan uppkommer. Men nu är dagen alltså här. Nu har jag och J varit tillsammans i 4½ år, på riktigt- just idag.


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oh, mysig bild! Hur firas 4½år då? Kramar

2009-05-07 @ 17:21:52
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ah, jag tror int ejag firat halvår eller månader särskilt mkt heller.. =P



Låter som en strålande dag ju! =)



kram

2009-05-07 @ 17:33:44
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Uppdaterade lite i bloggen om kampen mot mjölet. =) Nu är jag så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Suck.



Kramar

2009-05-07 @ 19:55:14
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hm, låter intressant.Men jag tycker om mat så jag skulle inte vela vara utan. Men definitivt dra ner på saker så man lär sig uppskatta det goda i livet. =)



Kramar

2009-05-07 @ 20:45:33
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

vilken söt bild, å grattis:)

Efter första spruta ska man ta den andra efter ca 4 veckor, sen den tredje efter ca ett år. Sen är det vart tredje år som gäller för att hålla sig skyddad.

2009-05-07 @ 20:51:28
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

haha, vad jag däremot kan tänka mig är att man finner stor variation i frukt och grönsaker.. vi svensson köper ju ofta grönsallad, tomat och gurka men det är ju en oändlighet av grönsaker.. samma sak med frukten.. Fast samtidigt har kött sina nyttigheter också.. tror jah, allt går ju att erkätta..på ett eller annat sätt..



psst. tryck f5 =)

2009-05-07 @ 20:57:03
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Åh grattis eller vad man ska säga! =) 4½ år är länge det. :)



Jaa jag fick ihop alla tecken till slut så det är väl typ klart nu. Väntar ett par dagar och gör slutredigeringen sen bara. Så får man hålla sina tummar på att han gillar det och rättar snällt sen =) Vad har du för ämne nu igen? Något som är lätt att skriva om?



Jag far till Malta onsdag/torsdag natt. Wohoo! Ska bli underbart även om det inte är så många dagar.



Ja det var det jag tänkte, någon enstaka dag då och då kan man komma in och jobba, när man har det lugnt mellan två kurser eller så men inte annars. Kan man välja att ta mindre än 100 % studielån i månaden?

I sommar ska jag jobba heeela sommaren men jag ska få ha 3 dagars helg hela juli och augusti :)

Har du hittat nå sommarjobb?

2009-05-07 @ 21:33:02
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: Hej! Tack för din kommentar, jag valde faktiskt att besvara den i bloggen också eftersom jag tyckte att den var bra.. Men här kommer svaret också, naturligtvis:



Jag förstår hur du menar och jag tänkte inte så när jag skrev det. Det jag menade var att vi är alla på olika nivåer, en del är t.ex kända och det finns de som inte är det(för att ta en annan skillnad). Att då jämföra sig med dem kan vara ganska onödigt eftersom det man inte är på samma nivå, med det menat betyder det inte att t.ex kändisen är på en bättre nivå bara att man är på annan nivå, eller tidpunkt, i livet.



Jag insåg nu, efter att jag läst din kommentar, att det kan låta lite fel det jag skrev och ibland blir det så eftersom jag själv "vet vad jag menar", för jag har ju skrivit den. Avslutligen, så gillar jag din sista mening och du har rätt, det kan ta tid men man lyckas själv också! Tack för din synpunkt, det är sånt här som hjälper mig i mitt skrivande!



Stort grattis (fast i efterskott!) Vad hittade ni på för kul? :)

2009-05-08 @ 08:47:22
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: Hello, absolut kunde det uppfattas annorlunda och det var därför jag ville ta med det.. Jag hoppas du blev nöjd över mitt svar? Så du fortfarande inte tycker att jag verkar vara på heeelt fel spår..



Jag och sambon firar halvår ibland, beror på: Pengar, situationen osv.. :)

2009-05-08 @ 09:36:08
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: JESPER

Hejhej. Fin blogg! Vad ska du hitta på idag då?

2009-05-08 @ 10:03:51
Blogg/hemsida: http://jesperstenstrom.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jenny

Sv : Hej och vad kul att du hade så många åsikter ! En dyslextiker lär sig under tiden hur man ska stava och allt sånt där. Bara att det inte kommer lite natuerligt för de andra. Och det gäller verklinge att omgivningen är med och stöttar för man behöver de. jag har ett gäng kompisar som är ganska dukigt på att hacka på mig för att jag säger fel på såg och sog något som jag sjävl inte hör skillnad på. Så till min hörsen fråga. Jo det var så att jag skulle opperar bort mina halsmandlar min sjukhuset tog det inte rikigt på allvar. Och dette ledde till att jag hade som du många öroninfalmationer som ledde till att jag inte hörde något. Detta var precis i samma veva som man började prata ordentligen om du förstår vad jag menar. Detta gör som jag tror även för dig att det medför tal svårig heter, inge allvarliga sådan men vissa ord vet man inte bara hur dem ska låta för att man inte hörde dem när man börjar prata. Det var den förklaringen jag fick och jag tror att den är trolig. Hoppas jag svarde så gott jag kunde på dina frågor :) Kram

2009-05-08 @ 15:35:06
Blogg/hemsida: http://jenniegrimberg.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jenny

Den ska sitta på mitt vänstra skulderblad hade jag tänkte :)



Jo, min engelska har väl oxå hamnad mycket i kläm. Men nu har jag en sån otroligt bra lärar i eng som förstår att jag inte vill prata högt in för alla så det blir ofta i små grupper. Men hon säger hela tiden att jag inte skulle ha några problem att prata in för alla att jag har soppas bra engelska så snart ska jag väl våga göra de ! :)



Ja det var synd att det vart som det vart med sjukhuset. men det är bara att fortsätta jobba.

Ja, men tror oftas man är sjävl med det finns alltid någon som har unbgefär samma bakrund :) Klart jag svarade på frågorna och jag uppskattar att du kommenaterade och frågade :)

Kram

2009-05-08 @ 16:46:58
Blogg/hemsida: http://jenniegrimberg.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

aha, ja de va ju ett tag sen då. så ska du ha skydd lär du ta igen. är ju mycket smitta där ute i stockholmsskärgård. Händer i helgen då? :)

2009-05-08 @ 19:09:07
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Haha, våfflor med o också! =P Seriöst test du! =P



Gröt är fina grejjer! =)



Haft en bra dag?

2009-05-08 @ 19:32:53
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: God kväll! Vi har varit tillsammans i fyra år och nio månader :) Så snaaaart fem år! Känns ganska overkligt!



Hur gick det med utkastet och promenixen? Själv har jag en sambo som spelar datorspel nu så här sitter jag och gör.. inte mycket! Hoppas att du har en mer givande fredag än jag!

2009-05-08 @ 22:40:08
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

aaah 15 cm var väldigt dåligt.. jag blev så besviken när jag äntligen fick upp gardiner efter 3-4 veckor. Ajaaa.. klaga kan man väl inte göra antar jag eftersom jag följde tvättråden.



Hur gick det med PM-skrivandet idag då?

Förstår att det är svårt.. jag är nöjd med min uppgift. Lättare att göra en rättslig analys på tror jag.



mmm då ska jag kanske fundera på att ta 50 eller 75 % studielån och sen kanske man kan försöka att bara ta det på vårterminerna. På höstterminerna kan man leva på pengar från sommarjobben.

Vad skönt med ledighet heeeela sommaren! Det har jag inte varit sen 2004 tror jag. Riktig lyx!



Det är rätt flexibelt. Jag får välja måndag eller fredag så länge de fungerar med de andras semestrar. I ett par veckor tror jag det var för bestämt men annars anpassar jag själv. Kan ju ta fredag ena veckan och måndag veckan därpå så har jag 4 dagar helg istället om jag vill. Det ska bli skönt!



Juristjobb ja.. jag har klurat lite på vart jag skulle kunna söka sånt. Men jag tror jag avvaktar ett par år. Trivs så bra på mitt sommarjobb och de räknar med mig där så.



Vad ska du hitta på i helgen då?

2009-05-08 @ 23:03:17
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Tack =)

Jaa precis det gick bra, men sen går det nog

bättre på nästa för då vet man lite hur man ska

förbereda sig och sådär..

2009-05-08 @ 23:53:16
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0