En dag mitt i veckan

Sov åtta timmar i natt men var ändå rätt trött när jag vaknade. Har fortfarande sömnunderskott. Jag stack till skolan och hade seminarie i två timmar. Käkade lunch och fortsatte med plugg på studentpalatset på eftermiddagen. Gjorde uppgifterna till fredagens seminarie. Det sista för kursen. Denna gång var det som mest intressant. Ena domen var Jackie Arklöfs (fruktansvärt hemsk människa, rusligt obehaglig att läsa) och den andra om en som avrättat muslimer från bosnien under livshot och som erkände brotten innan någon ens hunnit tänka tanken på att han begått dessa brott. Det tredje var att läsa om International Court of Justice (ICJ, Internationella domstolen i Haag) rådgivande yttrande angående kärnvapenanvändning.
Dessa fruktansvärda områden visade sig vara mina. Så mycket lättare att läsa en text om man finner det intressant, och att svara på frågorna till. Speciellt när det är domar på engelska är det bra om innehållet är intressant, det blir så träigt och psykiskt tungt annars.

Vid 16.30 packade jag ihop och stack till pluggkompisen Sa (dvs en annan Sa än vanliga Sa). Hon hade tidigare idag tentat av första kursen i programmet så vi tog en slappar kväll ihop. Kul att se hur folk bor! Vi hade massor att prata om och vi måste ses snart igen. Klockan snurrade på och vips var hon 22. Dags att dra sig hemåt.

Imorgon är det en lektionsfri dag men jag ska vara på sjukhuset klockan 11 för inskrivning. Ska träffa kirurgen, narkosläkaren och sjuksköterska. Besöket står på kallelsen varar i 1-4 timmar. Svårt att planera dagen efter det... Jag tar mig iaf en sovmorgon, aah. Måste fylla i det sista i hälsodeklarationen nu också, icke glömma.

Dagen har i stora drag varit bra! Störande att comviq hade sådana problem idag bara. Kan bli allvarliga konsekvenser i dagens samhälle pga av dött mobiltelefonnät.
Nåja. Nu väntar en dusch (haft trasig varmvattenberedare så jag hoppas den funkar nu) och sedan sängdags. Ska bli så skönt att få sova lite känner jag. Sov gott!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0