Min vardag

Tänkte jag skulle skriva något annat så ni inte tröttnar. Dock ganska svårt eftersom min vardag i stora drag är rätt enformig. J föreslog igår att jag skulle skriva vad jag gör om dagarna. Han började diktera "jag sov. Vaknade till och tog tabletter. Sov vidare. Åt pyttelite mat. Sov. Satt lite vid datorn. Drack lite vatten. Sov. Åt pyttelite mat. Satt vi datorn. Smsade. Läste tidningen. Sov..."
Låter inte särskilt intressant va?

Men i fredags gick jag ner till vardagsrummet och såg på tv mellan klockan 20-24. Jag låg ner och det var nog därför jag bräckte torsdagens rekord på 20 minuters tvtittande med så stor marginal.
På lördagen samlade jag krafter. Vi skulle ju försöka ta oss till mina föräldrar. Så det var till att gå ut till bilen och sitta i bilen medan J handlade upp ett lager för kommande dagarnas måltider. Massa sorter eftrsom jag snabbt tröttnar trots att jag inte äter mycket. Enligt J har jag ätit en halvliter youghurt sedan jag kom hem, sammanlagt. Fast jag har ju druckit vatten, ätit lite chokladmilkshake och lite soppa också. Inga jättemängder då förstås men...

Sedan for vi vidare till föräldrarna. J tyckte jag såg sur ut, men jag bara ansträngde mig för att inte må dåligt. Det var jobbigt att åka bil och jag kan inte göra det leende då...
Mamma och pappa blev nog lite förvånade över hur tyst jag är. Jag som gärna pratar i ett och inte har något emot att tala lite högre för att bli hörd. Men jag ska ju inte prata för mycket så... är hellre tyst än behöva upprepa mig 4 gånger för att ingen hör vad jag säger.
Jag blev serverad kycklingsoppa (faktiskt rätt god fast det knappt syntes att jag ätit) och apelsinjuice. De andra åt lax och stuvad potatis. Toppenbra, slapp jag bli avundsjuk. Jag är grymt sugen på pizza.
J skulle se på ett program som började 22.45 så då gick jag och la mig i pappas säng och mamma låg brevid. Vi pratade lite och sedan somnade vi. J väckte mig vid 2 och då åkte vi hem. Jag somnade direkt och vaknade halv 7 och hade riktigt ont. Tände lampan och tog mina tre smärtstillande tabletter. Somnade efter ett tag igen.

När jag vakande gjorde det mindre ont än det gjort hittills. Fantastiskt. Det känns bara lite nu. Har ätit nästan en hel kopp med yoghurt idag och det gick bra. Dessutom har jag beställt en personlig almanacka. Ta en titt på det. Jätteroligt att själv kunna bestämma hur almanackan ska se ut och vad den ska innehålla. Ska bara komma ihåg att betala den också...

J är på grupparbete i skolan.
Jag har inget mer att göra nu. Hm, vad göra?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

haha ja lite sjukt att ja skrev om en då när du precis ha beställt en ;)

2009-11-15 @ 14:12:25
Blogg/hemsida: http://monkisen.appearit.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0