Viktnedgång

Det var ju i mellandagarna 2007 som jag vägde mig och sedan tänkte jag att de där siffrorna ska inte avgöra hur jag känner för mig själv. Så jag slutade väga mig. Men sedan kom ju dilemmat inför operationen. Ska jag väga mig eller låta dem väga mig och be dem inte säga vad jag ligger på?
Jag bestämde mig för att väga mig. Då vägde jag ungefär 3 kg mindre än jag gjorde mellandagarna 2007. Mentalt trodde jag mig ha gått upp 3 kg, så det blev en mental viktminskning på 6 kg där. Men tre kg minus alltså.

Sedan vägde jag mig i tisdags kväll. Dagen innan operation, efter middagen. Låg på ungefär samma, några gram mer.
Så nu vägde jag mig igen. Det har gått 7 dagar sedan vägningen och ingen tvivlar väl på att jag äter för dåligt? Nej, tänkte väl det. Iaf, idag efter middagen vägde jag 3.3 kg mindre än för 7 dagar sedan.
Det är ju sjukt. Och ja, jag kommer äta upp mig så snart jag får. Herre min jesus. Visst att jag kan tänka mig väga så här i fortsättningen men det ska vara en sund viktnedgång, inte sviter efter en operation. Kroppen behöver all energi den kan få nu.

Om någon tänker testa denna "diet" jag är påtvingad nu pga viktnedgången så ber jag den idioten att tänka om. Det är verkligen inte värt det.


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det är sjukt.. lyckligtvis behöver du inte samma mängd energi som när du tränar så du kanske kan behålla vikten lite sen.. Håller tummarna :)



Ja, jag brukade göra korv i ugn (då har jag tomatkross runt om och lite till i - mkt gott!) och potatis till. Supergott. :) Men det mesta är nog mixbart.. :D Kolla på barnmatsburkar för att få tips :)

Ja, det är många fördelar med att bo kombo/sambo/tillsammans. :)



Kramar

2009-11-17 @ 10:58:12
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Haha, eller en soppa? All färdigmat är ju i regel "såsig" så den kan mixas.. :) Vit fisk är att rekomendera men du gillar ju inte fisk.. :P



Det är super med mig idag! Sovit ut och det känns bra!

Hur är det själv? Kramar

2009-11-17 @ 11:15:04
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Usch då! Hoppas denna dag blir en bra dag då och att du får vila ikapp lite och slippa smärta. Kramar

2009-11-17 @ 11:40:28
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Monica

Sucsha då :S ja ha inte tordats vägt mig på flera år!

2009-11-18 @ 23:24:29

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0