Operation: Operation II. Status: påbörjad

Var hos läkaren idag. Kirurgen. Det finns ju liksom inget att tala om, det enda som gäller är operation. Frågan är när? Jag önskade iaf två tider innan sommaren och han ska försöka få igenom någon av dem. Tydligen är det bättre att vara vuxen i detta fall, för det var dåligt med tider på barnkirurgen. Operationstiden är beräknad till 1 timme, men han tror att det kan gå fortare. Han kommer inte operera på samma sätt som förra gången, eftersom det uppenbarligen inte fungerade. Han har en idé på hur han ska göra denna gång, men den beror på om jag har ben i gommen bredvid hålet, vilket inte är helt säkert som gomspaltsbarn. Annars får han attackera problemet på ett annat sätt. Det verkar bli innan sommaren iaf! Skönt!

Tiderna jag önskade var i första hand 7 juni. Då är terminen klar, inga tentor som lurar och jag är ledig. Nackdelen är att på lördagen mindre än en vecka senare är jag bjuden på bröllopsfest. Jag kan nog orka gå på den, men jag kommer gå på sträng diet (samma som efter förra operationen).
I andra hand önskade jag precis efter valborg. Fördelen är att det snart blir av och att denna stora kurs är avklarad. Nackdelen att jag missar ungefär en vecka på nästa kurs som bara är drygt en månad. Men det fixade jag ju förra gången iofs.
Så nu är det att vänta på kallelse till operation igen då. Karusellen börjar om...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: maria

Vill önskar dig en riktigt Glad Påsk :))



Ät många ägg och ha det bäst...

Kram kram !

2010-04-01 @ 20:15:11
Blogg/hemsida: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Nu håller jag tummarna för att det går bra denna gång!

2010-04-02 @ 11:20:36
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0