Födelsedagsfirande

Fredag
Jag och J åkte in till stan tillsammans och satte oss på respektive plats för att studera. Klockan 18 kom J till palatset och lämnade sin matlåda i mitt skåp. Vi ville ha fria händer under kvällen så klart. Sedan gick vi längsmed Drottninggatan till Sergel där vi hämtade ut våra biljetter till Alice i Underlandet 3D (klart sevärd). Vi har fått pippi på 3D. Sedan gick vi till vår gamla goding till restaurang. Jag tog en rätt från menyn och J tog buffé. Vi satt länge. Var en barnfamilj i närheten som inte bad sin lilla att inte ropa så högt, så det blev rätt störande efter ett tag... Visst får "bebisar" vara glada, men att ropa EEEEIII så högt de kan med ett stort leende funkar bara en gång sedan är det störande. Vi delade sedan på efterrätten, friterad banan och glass. Jag säger bara som så att denna kväll sedan påminde väldigt mycket om Alla hjärtans dag 2005. Det är allt ni behöver veta. Till bion åt vi 70%-ig choklad.
Tack så mycket för kvällen, världens bästa!



Lördag
Åkte in till stan för att plugga några timmar och drog sedan till föräldrarna. De har hjälpt mig att ordna så jag kan ha lite födelsedagsfirande, vilket jag inte kände att jag hade tid med annars. Vi bjöd på kyckling-, ost- och skinka- och vegetariska sallader. Sedan hade mamma bakat massor under veckan och min favorittårta ställdes fram. Så mycket goda saker! Tack alla ni som kom!

Presenter:
En turkos, lång, tröja.
Ett turkost halsband.
En svart, lång, kofta.
Ett svart/vitt, långt, halsband med blommor på.
Sex stycken champagneglas av den sort jag samlar på.
En tratt.
Fyra stycken tallriksunderlägg.
Presentkort på H&M.
Pengar till en ny handväska.
En Trisslott (ingen vinst).
Ett lottosystem med sex lotter (kostar 100 kr) med en vinst på 10 kr.
Två svarta blockljus med underlägg.
En bok: Tårtgeneralen.
Söta rosa blommor.
Under veckan fick jag även ett grattis-kort ifrån Tyskland.
Hoppas inte jag glömt något nu, tror det var allt. Tack för presenterna!

Var sak har sin plats, så alla saker är placerade där de ska vara.
Därför blir det bara kort på två av presenterna:

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Låter som om du haft en härlig helg! Vilka härliga presenter! :)



På tal om valp så handlar det lite om Tessan också.. Det skulle vara skoj att socialicera henne med en till hund, plus att det skulle vara enklare att lämna två hundar själva eftersom de då har varandra. Så det finns massor av fördelar med det. Jag drömmer om att ha fler än en hund. Jag skulle önska jag hade utrymmet att bedriva en verksamhet som ceasar millans. Jag kollade på blocket för att se om det just fanns någon jack russel, det är inte helt vanligt men så fanns det två kullar...! :O



kram

2010-04-19 @ 16:10:03
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ja, världen är ytterst liten.Men ingen av oss känner igen den andra, fortfarande! Vi vet att vi gick i samma skola och kör men känner inte igen varann för det! ;)



2010-04-19 @ 22:39:23
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Monica

Tackför ett bra svar, du är ju itt 118100 eller 118118 :D OCH stort grattis i efterskott förlåt att ja inte gratta dig på din födelsedag men är värdelös på andras födelsedagar.. :Pi

2010-04-20 @ 22:46:03

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0