Bättre och bättre, dag och dag- tss

Vilken underbar dag detta är. För att ni inte ska tro att jag menar det så förtydligar jag nu att den första meningen dryper av ironi. Denna dag är kass.

Imorse gav jag mig av tidigt för att vara ombud åt en som kommit in på en utbildning men inte kunde gå på uppropet. Uppropet var kl 9 i Karlaplan och de som kom sent blev inte insläppa och förlorade sin plats. Jag var där halv 9. Så ropar de upp alla, men jag hör aldrig de säga namnet på den jag är ombud åt så jag måste fråga om personen står med i listan när de ropat klart inför alla. Jodå det finns där. Efter att allting var klart gick jag fram och bad att få se att namnet verkligen stod där. Då står det handskrivet bredvid namnet "ska ej ropas upp". Så det verkar som att personen kontaktat dem och fått det okej att den inte kommer, eller något. Vet inte varför namnet annars ej ska uppropas?! Poängen med ombud är ju att personen ska svara ja i personens ställe när namnet ropas upp. Blev ju bara helsnurrigt detta och jag tycker min roll kändes något onödig. Suck.

Sedan for jag direkt till bilskolan. Fick ju mitt schema klart för mig igår så skulle ta bort några lektioner som krockar med skolan och lägga till några där det passar. Detta gjorde jag. Sedan skulle vi, jag och bilskolans chef, boka teori och uppkörning. Tvärstopp. Mitt körkortstillstånd gick ut 18 augusti i år (9 dagar sedan). Jag var helt säker på att det var i augusti nästa år. Precis som far min som har pappret i bilen. Utan körtillstånd får jag inte köra med bilskolan, privat eller boka teori och uppkörning. Skitkul. Har beställt hem alla blanketter och ska fylla i dem direkt när jag får dem, gå till en optiker och dubbelkolla att allting fylls i som ska fyllas i, skicka in det och betala igen. Om jag har tur tar det två veckor. Helt underbart, eller hur? Får inte röra en ratt på flera veckor.

Fick radera alla mina körtider de kommande veckorna (de andra blir glada iaf, för vi har många som står som reserv, kommenterade bilskolans chef). Har bokat in flera lektioner från och med om tre veckor och framåt och bokat preliminärt med bilskolan (inte trafikverket dock för det får/kan jag inte) när uppkörningen kan göras. Det är ju dock självklart i samband med min nästa juridiktenta. Har inte tillståndet kommit då måste jag ringa och avboka lektionerna...

Jag är verkligen överlycklig denna fredags förmiddag. Hallelujah.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Sandra & Fredrik

Hoppas att eftermiddagen och kvällen blir bättre :)

2010-08-27 @ 13:24:51
Blogg/hemsida: http://narvitvablirtre.wordpress.com
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Nej, du skojar?! Fy, vad jobbigt! Måste man gå om alla kurser och så då också? Oavsett så usch vilken otur! Hoppas de beviljar det snabbt så du slipper få allt för långt uppehåll.



Det verkar verkligen vara en sån där dag som man bara vill radera ur kalendern för dig idag. Hoppas den vänder nu på eftermiddagen/kvällen.

2010-08-27 @ 17:00:23
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0