Brum brum

Gick helt okej att köra igår. Svåraste var väl egentligen att hämta upp svägerskan. Bror M missade säga att till i tid att vi skulle vänster i en stor rondell, så jag låg ju i fel fil för detta. Sedan glömde han bort vilket husnummer hon jobbade i så vi körde förbi och fick vända. Nåja, blev bara lite övning på vändningar och framför allt övningen "hitta en plats att vända". Efter lite kringelikrokar kom vi ut på premiärturen på motorvägen. Det var väl inte så farligt egentligen, bara lite jobbigt för jag har ingen bra koll på när jag ska växla upp i denna bil när jag ska upp i de hastigheterna. Men bad de säga till när det passade att växla upp, vilket jag aldrig behöver be om annars.

Första 100-sträckan närmade sig och det var ju inga direkta hastigheter. Gick rent utsagt långsamt. Ja, det var kö alltså. Så krypkörning under hela första 100-sträckan och även efterföljande 90-sträcka. Många som skulle hem och ut till skärgården gissade vi. Men sedan släppte det efter ett vägarbete och jag fick en ny 100-sträcka att faktiskt ta min tresifferliga hastighetsoskuld på. I väntan när bror och A hämtade kissen övade far och jag parkering, och vändning. Sedan fick far överta ratten på vägen hem. Det räckte gott och väl att köra dit och jag var rätt trött på att köra bil. När vi kom ut på de stora vägarna var jag så glad över mitt beslut. Lågt stående sol rätt i ögonen var det, och jag har inga solglasögonen eller skärm som kunde hjälpa mig direkt. Far däremot har sådana solglasögon som är anpassade efter hans syn (så kan inte låna). Släppte av bror, A och Napoleon hemma hos sig och sedan bjöd jag hem far till mig. Mor var på kräftskiva och J på träning så vi kan ju lika gärna äta middag ihop och så tänkte jag. Så blev det och han stannade tills mor var på väg hem och hämtade henne på vägen. Jag körde lite till senare på kvällen, gav far en sightsing i närheten i ett område han aldrig varit i.

Napoleon är helt underbart söt lite kisse. Han var rätt chockad i bilen, men pep nästan ingenting. Är så van vid att katter jamar strupen av sig när de åker bil. Så oerhört söt kille. På kvällen la bror upp en bild på facebook där Napoleon och den tidigare katten Rasputin åt mat ur sina respektive matskålar typ brevid varandra. Hoppas det gick lika bra efter det också.

Rasputin förra året.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0