Extra

Idag blev det en hemmadag. Så otroligt skönt. Ingen bilskola och ingen bilkörning, kände att jag behövde vila. Morgondagens bilskolepass har uppgraderats från enkelt till dubbelt pass.

Men bara för att man är hemma betyder det inte att man måste slappa. Diska, dammsuga, sortera strumpor och sortera in rena kläder i garderoberna osv. Ja, sådant har jag gjort men det är ju knappast något nytt med det. Jag ville göra något mer, som skulle överaska och glädja min J. Så såg jag det där bland alla sorterade klädhögar på sängen. Jag skulle kunna stryka hans rena skjortor och kostymbyxor! Ja, han klär sig ju så nu på sommarjobbet, en riktigt stilig karl är han. Så det gjorde jag. Sex nystrukna skjortor och ett par kostymbyxor hänger nu på galgar i hans garderob. Får se när han märker det.

Han är för övrigt på väg hem nu, slutar tidigare (men han är oftast på jobbet runt halv åtta om mornarna). Vad vi ska äta till middag har jag inte en susning om men det ordnar sig nog. Idag är det torsdag. Då tränar inte J, då är han min! Bara min! Ja, och datorns förstås...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0