Förkyld

Har nu varit hemma ett par dagar. Hemresan gick finemang, även om den tog lite längre tid än vanligt, vilket iofs var väntat. Dock blev jag sjuker, så när jag var hemma igen efter norrland hade jag blivit förkyld och hade 0,5 grader högre temp än i vanliga fall. Jag har haft feber två gånger under de år jag minns (låt säga på iaf 15 år) så är rätt ovanligt med lite högre temperaturer för mig. Håller mig gärna inom några få tiondels grader. Fattade misstankar när J sa att vi var lika varma, det händer ju liksom inte, jag är kölden själv. Jag var klok och förutseende så ringde under bilresan och avbokade körlektionen jag hade igår. Tur det, hade inte orkat ha den "pressen". Nästa lektion är på fredag morgon (snark). Det verkar vara en snabb och intensiv förkylning jag fått, tycker mig vara något bättre hela tiden, och den kom rätt fort, men det är ändå stört irriterande. Klart man vill vara frisk!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

feber...är inte något jag brukar ha heller..eller iallafall inte veta om att jag har. Min äldste har varit likadan..har han haft feber så har det varit endags---yngstingen har nog varit mer sjuk..tror jag.Hm..

Hopaps du kryar på dej snabbt och kan köra på fredag!

Ja, va bra att skolan SKA kontakta ...men vis av erfarenhet så vet jag att de i skolan inte alltid gör allt de SKA.. hi hi hi.. redan idag SKA ju en kommunikation ske, ja skolan ska färmja samverkan mellan hem och skola...

Här måste samhället ta i med hårdhandskarna. Det finsn föräldrar som inte kan eller som inte vill engagera sig.. men vi är många som vill göra allt vi kan men som inte släpps in..riktigt.

Jag är inte emot att man sätter in åtgärder för att stötta elever i rätt riktning.. men alla lärare måste förstå att de måste göra det...att det kan finnas orsaker bakom tex skolk och då måste man ta reda på dem.. kanske inte det hjälper att skriva dte på betyg då.. vill man slå undan fötterna eller hjälpa helt enkelt. Finns ju barn som har det tufft hemma av olika orsaker och därför inte orkar med skolan... vad hjälper det då att skriva skolken på betygen? Hur känns det för dessa barn som redan har motgångar? Lite så tänker jag...

Kram och krya på dej

2010-08-04 @ 13:40:30
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0