Gokart

Imorse gick vi upp tidigt. Strax efter kl 8 satt vi på tåget som efter ett byte skulle ta oss till Mörby centrum. Där blev vi upplockade med av en bil, vars förare hade lite bråttom och körde i 180 km/h på motorvägen. I don't wanna die. Apropå det har jag snackat mycket engelska idag igen, för den andra tjejen kunde ingen svenska. Efter ett bra tag i bilen, pga en felkörning (gps:er alltså, inget att lita på...), kom vi fram till Gokartbanan, Gokart för alla (googla på det). Det var faktiskt jättebra där och de ska få nya bilar snart också, även om dessa var okej. De synkar alla bilar också så de ska kunna gå lika fort. Efter mjukstarten på motorvägen var det bara att hoppa i en overall och trä på sig hjälmen. Vi valde att köra Grand prix och vi fick ordningen klar för oss. Först fem minuters testkörning. Sedan åtta varv där man kör på tid. Sedan 16 varv man kör på tid. De fyra (vi var sju stycken) med sämst tid körde b-final. Den som vann b-finalen (först i mål efter sex varv) fick vara med i a-finalen med de tre som hade bäst tid sedan de tidigare varven.


Jag och den andra tjejen hade sämst tider, samt J och en av de andra killarna. Vi körde b-final. J vann och jag kom tvåa. J körde i finalen och slutade på tredje plats och fick bronsmedalj! Han som vann hade kört rätt mycket Gokart, så var inte så konstigt att han körde bra. Väderförhållanden var till att börja med regn, så vi fick köra på en riktigt hal bana (rätt kul faktiskt även om det blev riktigt skitigt) som allt eftersom blev mer och mer torr.


a-finalen

J smakar brons
Efter Gokarten for vi till Norrtälje och åt pizza ihop och sedan fick vi skjuts tillbaka till Mörby (dock bara i 120 km/h på motorvägen). J åkte hem och jag åkte hem till Sa och umgicks med henne och Ma. Mycket bra dag!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: livetoday - 52 kilo

JA DET FÅR VI VERKLIGEN HOPPAS PÅ!! :D

2010-08-26 @ 22:14:01
Blogg/hemsida: http://livetoday.webblogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0