Helgen som var

Så var det måndag igen. En titt tillbaka på helgen ger följande:

Fredag. Efter dubbelkörlektion och timmar av körning med far på det var det äntligen dags för födelsedagsfirande av bror M kombinerad med kräftskiva. Lyckat! Kvällens nyhet var att M och fästmön A bestämt och bokat lokal för när de ska vigas nästa år! Så nu har jag ett datum att se fram emot i början på nästa sommar. Ska bli riktigt roligt.

Bror M med kladdkakan jag bakat


Lördag. Var väl mest bara en lååångpromenad som blev av och vila därefter. J däremot tävlade under dagen och blev obesegrad.

Söndag. En riktigt rolig tur till Gröna Lund. Var företagsevent mellan kl 10-12 så vi var nästan själva på Grönan till lunchtid. Ja, vi och ett par tusen till. Det blev dock så att vi knappt behövde stå i kö för någonting, och om det var kö var det max 2 minuters kö. Vi hade gratis inträde OCH gratis åkband. Så lyxigt att jag inte trodde det var sant. Vi började med den (för oss) nya Insane och var så inte beredda på den. Den är definitivt Grönans höjdpunkt! Kittlade dödsskönt i kistan. Sedan blev det Extreme och Fritt fall Tilt. Vi sprang mellan åkattraktionerna som galningar och vid halv 1-1 började vi bli lite små yra även på fast mark. Vi tog lunch, som för våra plånböcker kostade 18 kronor sammanlagt. Åt vid vattnet och började sedan lite lugnt med Lustiga huset, Kärlekstunneln, vanliga bergochdalbanan och Vilda musen mfl. Nu började Grönan bli fullt i vanlig ordning och kötiderna började bli mellan 10 minuter och 30. Snart kände vi att det blev dags för ett sista åk. Dagens tredje tur med Insane. En grymt bra dag!Sedan köpte vi present till Js fader och blev bjudna på födelsedagsmiddag och tårta hos Js familj.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0