Helg i sitt rätta element

Hade tänkt plugga lite idag men planerna ändras och det är väl bara bra att låta hjärnan "vila" en dag i veckan. Jag vaknade vid 8-tiden och gick upp halv 9 ungefär. Sedan dess har jag duschat, sorterat tvätt och ren tvätt, vi har städat hela lägenheten och jag dammsög. Jobbigt att dummsuga våra två trappor bara. Därefter blev det att fixa med diskmaskinen vars dörr krånglar. Sedan gjorde J pizzadeg som skulle stå och jäsa några timmar. Då var vi till både systemet och veckohandlade på coop (inte på systemet). När vi kom hem och burit in varorna kom vi på att vi glömde hämta ut ett paket. Vi har redan fått påminnelse på det så var lika bra att åka iväg igen. Bilen var varm iaf. Sortera in hela pladasket och snackat i telefon med diverse folk. Haft litet kort besök av både svärmor och svågern. Sedan blev det lunch bestående av två ostmackor. Diska bakmaskinen för att återlämna den till svärmor som i sin tur skulle baka. Och nu sitter jag här. Klockan 19 ungefär får vi ett stycke gäst. Då ska pizzadegen bakas ut, tomatsåsen ska vara färdig (den ska hinna svalna också) pålägg ska på och ost ska rivas. Sedan hiva in alltihop i ugnen. Vi gjorde en tredubbel sats av ordinarie receptet så borde bli både mättande och tillräckligt för att äta som lunch i veckan.
Till ätandet blir det melodifestivalen och sedan ska jag rösta för Shall we dance. J kommer dock fly ner till svågern och hans (deras) kompisar så fort han ätit. Han är inte mycket för melodifestivalen och de där nere verkar vara ett trevligare alternativ för honom. Bra på sitt sätt, då får jag och kompisen mer utrymme att "catcha up".


Min och Js pizza vi bakade typ.. förra helgen?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: bella

låter ändå som en mysig dag :) själv vaknade man kl 1 ;P men tycekr man får sova ut rejält när man är småförskyld (somnade vid 3 ändå..) Ja vi ska lägga ut filmerna på youtube sen och visa upp dom för Social profil och Konstnärliga basåret tror jag. Nu måste jag ner i tvättis igen och fixa klart markus tröja..blir ingen melodifestival för mej, det är biosalong i vårt tv-rum idag!

2010-02-06 @ 21:04:01
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Men... hade du hört låten redan?



Ja, det låter som valrossen är samma som du kör med! Inte allt för skoj men nödvändigt ont!



Hehe, just ja! Du jobbar inte kvar? Kramar

2010-02-06 @ 21:52:28
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

jaa, från melodifestivalen menar jag.. eller röstade du på artisten mer än låten?



Okay, tror du att du kommer jobba framöver?

Kram

2010-02-07 @ 10:32:31
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hehe, så tokigt det kan bli! :P Läste meningen "Till ätandet blir det melodifestivalen och sedan ska jag rösta för Shall we dance" helt annorlunda! ;)

2010-02-07 @ 21:39:01
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: ida

Va tyckte du om melodifestivalen nu då? Vi såg bara lite av slutet. Men på lördag ska ja nog kolla. Är lite kul att samlas med vännerna å svära på alla dåliga bidrag;)



Mums, pizza. vi gjorde egen igår. En tisdag! Nåja. Ibland ska man ha lite fest:)

kram

2010-02-10 @ 10:19:03
Blogg/hemsida: http://www.idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

snart är det helg igen...wohoooo



Ha ha ha ha ja du...hade inte varit kul att få korkad diagnos... ha ha ha ha...

2010-02-10 @ 20:23:41
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0