Lördagstankar

Idag sov jag ut. Det var välbehövt. Vid ett tillfälle i natt kom Gunnar och jamade. Jag klappade på sängkanten brevid mig och hon hoppade upp. Så låg jag och klappade henne en stund medan hon spann. Sedan somnade jag om och en stund senare kände jag hur hon hoppade upp i sängen på Js sida istället. Vaknade när hon gick på toa. Och när J vaknade och gick upp. Och när Gunnar hörde att J var uppe och kom upp och ropade "maaaat maaat" fast på kattspråk då. Men annars sov jag helt ostörd.

Idag ska jag åka och veckohandla med J. Tycker det är en mysig sysselsättning på lördagen. Sedan fixa till mig lite så jag ser skaplig ut innan jag åker till mor och far för att fira mor. Ska bli kul att se om hon gillar presenten hon ska få. Musikalen var ju bara en bonus. Såg att biljetterna kostade 615 kronor styck, och vi var där heeelt gratis. Det är sjukt vilken tur man har. Gillar ni musikaler tipsar jag om denna! Jag gick därifrån med ett leende bredare än en sopkvast och en man på trottoaren på väg därifrån började helt plötsligt vissla "I'm sinigin' in the rain, just singin' in the rain...". Musikaler gör folk glada.

Lustigt det där att jag är helsåld på musikaler när jag inte är särskilt såld på varesig teater eller musik för sig. Men det blir jackpott tillsammans antar jag.

Nej nu ska jag se till att göra affären osäker. Vi höres!


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0