Ny dag, nya möjligheter

Nu glömmer vi gårdagen. Idag är det en ny dag, en ny kurs. Ska ha läst ut bok nummer ett denna vecka, det är målet och det är rimligt eftersom jag bara har 6 timmars undervisning dessa dagar.

Ska på introduktionsföreläsningen i eftermiddag. Men det verkar iaf som att min lagbok á 2008 håller sig även denna kurs. 2009 kostar i dagsläget 770 kronor och 2010, när den kommer, kostar 1999 kronor. Så det vore väldigt bra med en fungerande 2008. Finns en hel del kursare som funderar på köpa ny iaf, eftersom de "jikenkluddat" i den. Dvs, de under första kursen  började markera lagrummen i färg på en gång. Så deras uppslag är fulla med färgfält. Inte så pedagogiskt faktiskt. Själv var jag lite smartare än så och höll mig i skinnet tills jag kom fram till vilken taktik jag skulle köra på lagrummen och började sedan markera nyckelord. Så min står sig.

La mig tidigt igår eftersom jag hade huvudvärk. Tog sovmorgon idag också för att försöka bota den men den sitter i. Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk också. Tänk positivt.

(Nu ringde en person hit och var ute efter en sprutpistol- fel nummer).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: V I K T O R I A E - Självkänsla, läsvärt, tips och tankar!

Jag är inte heller en sådan som markerar i boken utan skriver egna anteckningar, fast nu har jag inte läst juridik förvisso ;)



Hoppas allt är bra idag? Kram

2010-01-20 @ 10:36:47
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Hej på dej

Ja jag viskar...ifall huvudvärken sitter i???

Va duktig du är som funderar innan du börjar markera i boken!!! Jag har jättesvårt för att ta ut vikitga saker.. styrker under så gott som allt... ha ha ha SMART..nepp.

Ha det gott nu.

2010-01-20 @ 19:11:16
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0