Cykellampa

Det finns faktiskt något som hindrar mig från att cykla (förutom allt detta grus!) ännu. Eller iaf om det ska vara efter solens nedgång. Jag äger ingen cykellampa. Så, då får man köpa en då. Det är väl därför jag tar studiemedel, eller? Så jag googlade på cykellampor och fann en hel, oupptäckt värld där ute. Det finns tydligen cykellampor med blinkers, med LED-lampor, diodlampor, ecolampor som får ström genom att hjulen snurrar med flera. Detta säger mig ungefär 2% av det jag tydligen behöver veta. "Jag ba w00t?". Förutom lampvalen så kan man välja mellan att montera fast dem på cykeln eller ha avtagbara som jag kan ta med mig frånm cykeln. Valen är onödigt många tycker jag. Så nu vill jag att ni berättar vad för cykellampa som är bra att ha, för jag har då ingen koll... Tack på förhand.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag kör på avtagbara. De finns billigt på clas ohlsson och kan köras både lysandes och blinkandes. Superbra helt enkelt! =) Som vardagsmotionär behöver du inte mycket mer, det är först när du börjar "ordentligt" som du kanske kan kolla på det. Folk som cyklar på vägar, på vinter osv osv.. Så tänker jag iaf! :)

2010-04-01 @ 04:38:26
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ja, och de är små och smidiga att ha med sig också. Jag har dessa:



http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=145741133



men clas ohlson haräven dessa för en tia extra:



http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=146534218



Hon hade bajsat ben inatt på nattrundan. I morse bajsade hon normalt typ så jag hoppas att hon är bra nu. Jag är däremot sjukt trött!



2010-04-01 @ 09:46:55
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0