Ditt, datt och dutt

Fredagsplaner
Dags för uppdatering minsann! Inte något särskilt upphetsande som hänt denna vecka. Mest varit det gamla vanliga. Idag och imorgon är det dock, förutom det vanliga, storstädning som gäller. Orsaken är att mina pluggkompisar ska få se hur mitt vackra hem ser ut för första gången. Då är det ju bra om det är välstädat också tänkte jag. Anledningen att det tagit så lång tid innan de fått komma hit är ju främst att jag bor lite utanför vilket inte gör det naturligt att "hänga" här.
Vi ska ha filmkväll och mysa lite. En av filmerna är bestämda sedan länge, Singin' in the rain. Ja, lika bra att se filmen när man nu sett musikalen! Så det är vad jag kommer göra imorgon kväll.

Lördagsplaner
På lördag är det final i Melodifestivalen. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka att uttagningarna varit ännu sämre än vanligt i år, men det känns ändå som att det finns artister som man kan heja på i finalen. Låtar man inte skulle skämmas över att skicka till Oslo dvs. Så på lördagen ska jag och J baka pizza igen och sedan blir det melodifestival-final.

Ätstörning
Fyllde i en enkät på universitetet när jag väntade på en kompis idag. Det var ett par tjejer som läser psykologprogrammet i Uppsala som gjorde en undersökning om tre metoder att fastställa ätstörningar och huruvida de kom fram till samma resultat. Den tog ca 10 minuter och jag fick en gratis kaffe/te som tack för hjälpen. Nu så dricker jag varken kaffe eller te så min kompis fick den kupongen av mig.
Svaren jag angav var som ni nog förstår inte direkt åt ätstörningshållet. Det var bara en fråga där jag utmärkte mig extremt och det var "Har du någon gång gått ner minst 6 kilo på mindre än 3 månader". Jag kan ju inte ljuga och säga nej, men anledningen var ju främst något helt annat. 5 av kilona rök ju efter operationen och bara någon månad innan hade vi dieten där jag gick ner 1-5 cm över hela kroppen, så det lär ju vara minst 1 kg där. Slutsatsen blir därför: ja, jag har gått ner minst 6 kg på mindre än 3 månader. Yey. Låter ju bra.

Och nu då?
Nu blir det att ladda diskmaskinen, kavla upp tröjan till armbågarna för att plugga och sedan ladda garderoberna med ren tvätt och skåpen med ren disk. Hallelujah.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Ätstörning är egentligen så mycket mer än att man svälter sig. Jag har en mindre störning, tror jag. Jag kan i perioder bara äta massa skit för att sen svälta. Dvs jag har ingen naturlig hållning till mitt matintag. Ät, njut och må bra. Ät när du är hungrig.. jag är egentligen aldrig hungrig.

Men.. jag blir bättre och bättre... det går FRAMÅT.



Visst är det konstigt att man är sån som ska städa och feja när man ska ha besök.. ha ha ha.. sjukt egentligen. Hade varit kul att få komma in till ngn första gången och fått se HUR det brukar se ut... ha ha ha. Men jag är likadan.. tror att de flesta av oss är så.



Ja.. du har rätt i dina tankar om min son..bättre nu än sen när det blir ännu tuffare. Denna skola har lite inställning att stöd är fusk. Sonen har kompetens till Vg i svenska har läraren skrivit. Men han måste tänka på tempus och satsrader, något som hans språkliga funktionshinder gör svårt. Innan hade han hjälp här, en extralärare tittade igenom och läste texter han skrivit med honom och de rättade. FUSK... om en lärare ska göra detta så ska det ske medan han skriver och detta är finlir.. ett G är bra.

HM... säger jag. OM då jag stöttar här hemma så texten blir klar (tydligen ser inte jag heller dessa saker fast jag hade MVG i svenska B) så...kan han aldrig få det stödet. Han kommer därmed aldrig att kunna lära sig detta finlir.



Ja... vi får se.. kram på dej.

2010-03-13 @ 11:46:19
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0