Äntligen!

Det här var dagen Ä. Ä som i äntligen. Det var äntligen av flera orsaker. Äntligen sol och varma plusgrader (dock kalla vindar). Hade föreläsningar hela dagen och slutade 14.45. Då föreslog jag för St och T att vi skulle promenera till palatset på Odenplan. De var på direkt. Vi gick längsmed vattnet och hade supermysigt. Sedan vek vi av och började gå på konstiga vägar. Ibland korsade vi vägar vars namn jag kände till, dock var vi långt bort på gatan från där jag brukar korsa den. Som den förortsunge jag är har jag dålig koll på de mindre vägarna i innerstan. Plötsligt såg jag svampen på Stureplan framför mig. Vi köpte en youghurt till T och gick hem till honom innan vi fortsatte vår promenad mot palatset. När vi var framme hade vi gått i exakt två timmar. Helt enkelt underbart.

Det andra äntligen var att jag äntligen hade studieflyt igen. Hela denna kurs har studiemotivationen varit som bortblåst och jag har bara gjort precis det jag behöver till seminarierna. Hade även läst hela 14 sidor i en av böckerna. Inte så duktigt. Men jag kan trösta mig med att väldigt många andra kursare har varit minst lika dåliga på att läsa litteraturen. Idag parkerade jag alltså på palatset strax före 17.00 och då det gick så bra satt jag ända till strax före stängning, 22.30. Lite pauser blev det förstås. Då hade jag läst drygt 40 sidors rättsfall och 50 sidor i boken. Yiha!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Ja jag bodde i Björke, som tillhör Roma, så där har jag lite koll iaf. Tjaukle, är ett "änge" som är så otroligt mysigt ställe, så dit tycker jag att ni ska cykla. Sen finns det kalkbrott som man kan bada i.. Roma Klosterruin, där de spelar Shakespear varje sommar (kostar en del med helt klart värt det). Lasse Åberg (konstnären) brukar hålla till där i Klosterruinen..ler Kolla http://www.guteinfo.com/ för där finns värdefulla tips och ideér! Sen tycker jag att ni ska besöka lite kyrkor..det finns ca 100 st på öjn..ler

2010-05-12 @ 09:23:54
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.wordpress.com
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Gött! Välkommen tillbaka till studiemotivationen! :D

2010-05-12 @ 10:20:57
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0