Hurra!

Något som inte fått någon direkt plats i bloggen denna vår är vår viktresa. Ni vet att jag gick ner massor efter operationen i höstas och bestämde mig för att strunta i vikten, även om siffrorna var ganska tilltalande. Jag gick upp i vikt, åt ordentligt så att kroppen skulle kunna återhämta sig, för att därefter på ett sundare sätt gå ner i vikt igen. För två månader sedan började J och jag. Han nådde sitt slutmål för ett par veckor sedan och har därför ätit mindre nyttigt än jag, för han får inte gå ner för mycket. Han håller sig nu på en stabil nivå. Kvinnor har ju svårare att gå ner i vikt, så jag skyller på det att han blev klar före mig (inte på att han har stenhård träning 3-5 dagar i veckan medan jag bara vardagsmotionerar i princip, även om jag utökat den). Idag nådde jag för första gången mitt delmål, som ligger nära slutmålet. Jag har varit så nära flera gånger men nu visade vågen rätt! Man blir verkligen taggad och glad över en sådan sak. Underbart!

Det enda som spökar i bakhuvudet är ju den andra operationen som ligger bara drygt två veckor fram i tiden. Förra gången gick jag ner nästan 5 kg på en vecka. Så mycket vill jag verkligen inte gå ner nu! Men jag har kommit på att jag borde kunna äta sådana där måltidsersättningsdrycker efteråt. Då lär jag iaf få i mig lite mer näring än bara några skedar soppa/youghurt då och då?

Fjortisbilder (men vad gör man om ingen kan fota?).

Mina nya shorts, ett linne från högstadiet i strl 34/36. Dock taget innan frukost. Har nog lite mer putmage på kvällarna. Men ni ser, mycket mer kan jag inte gå ner.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Du är ju jättefin som du är! Men man ska vara nöjd också!



Hehe, min lugn och ro kom idag, jag la mig på klipporna utanför lägenheten och solade, nu har jag linjer! :D Och jag solade då bara 30-40minuter.. Hihi.



Jag är sån anti-iphone så jag lär väl skaffa en framöver.. :P Men jag vägrar köpa telefon med abonemanget.. något vi aldrig rekommenderade när vi sålde ab. så jag håller fast vid det. =)



Ah, men jag är nog i sthlm typ en vecka. Klarade ju tentan så jag har inte några speciella datum just nu. Vi kan som sagt bara sitta och tjöta, hoppas på fint väder! :) Bor ju nära er också (h-by).:D



Nu ska jag kolla på tapeter! Ta hand om dig! KRamar

2010-05-22 @ 13:59:30
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0