Min söndag

Inte ett enda ögonkast på pluggböckerna igår heller. Istället bestämde sig J och jag oss för att nu jäklar är det dags för rensning. Ni förstår... jag har svårt för att kasta saker. Även kartonger. De kan ju vara bra att ha...
Men till och med en envis en som jag måste till slut inse när situationen börjar bli ohållbar. Under trappan har vi ett bra utrymme, som tidigare varit belamrat med allt möjligt skit. Till och med saker vi inte orkade ta itu att rensa när vi flyttade för 2½ år sedan. Illa. Men igår slet vi ut allting ur förrådet och rensade. J, och hans kompis S som kom på besök, åkte till återvinningen och kastade allt från papper och kartonger, till folie till flaskor och burkar (utan pant). Det blev tre vändor med den lilla bilen tror jag. Vi blev nästan klara. Så fort vi är det kan ni få se före och efter bild. Om jag vågar visa er en före förstås. Men alla har väl haft ett sådant utrymme någon gång...?

Sedan stack jag iväg och träffde Mi på tåget. Vi for till Sa och F. Jag hann se deras lägenhet innan de flyttade närmare iaf! De bodde fint, men jag kan knappt vänta på tills de bor närmare. Inte Mi heller, för de kommer bo på olika sidor om en park, supernära. Vi fikade hos dem, och jag åt massor av onyttigheter. Helt plötsligt hade det gått fyra timmar sedan vi kom dit och det var hög tid att åka hem.

På kvällen blev det Humorgalan och efter det la jag mig och sov. Denna helg har tagit på krafterna.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Du måste vara helt slut efter denna helg ju! :O

2010-05-04 @ 09:05:03
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0