Plugg hit och plugg dit

Snart är terminen över, tentan är den tredje juni, och då blir det betydligt mindre pluggsnack här på bloggen. Då planerar jag iaf ha en pluggpaus i tre månader nästan. Jag är inte lika trött på plugget nu som maj förra året, trots att jag pluggat non stop i nio månader denna gång istället för drygt fyra förra året. Jag vet inte vad det beror på riktigt, troligen att denna kurs är en 7,5 hp och bra mycket lugnare än c1an på 12 hp som avslutades med två tentor på tre-fyra dagar. Arbetsrätt och familjerätt. Hur sjutton kan man slå ihop dessa två helt olika ämnen till ett enda betyg? Har pratat med många och för alla utom en är man betydligt starkare i det ena ämnet (dvs högsta betyg) än det andra (typ lägsta godkända betyg)- vilket leder till mittenbetyg i båda. För den där enda var det mittenbetyg på båda delarna så resultatet blev detsamma. Jag var starkare på familjerätten, bra mycket intressantare än arbetsrätt i min mening...

Idag började jag med seminarie kl. 10. Lämnade kl. 11.15 och gick från universitetet till Odenplan. Åt snabbt lunch och läste 52 sidor i boken innan jag for till föreläsningen i Upphovsrätt på Internet som började kl. 16. Då tänkte jag att denna hade nog Js kusin J tyckt vara intressant... For vidare till KTH kl. 18 och mötte J. Han har tenta imorgon så jag ställde mig vid spisen denna kväll. Han, liksom jag, har lite ritualer kvällen innan tenta. Jag bjöd på currykycklinggryta. Nu börjar jag bli trött och sängen kallar väl snart. Först ska jag bara spela lite på ett spel jag har på I-phone som jag blivit smått beroende av. J likaså för övrigt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Hehe, ny telefon är livsfarligt! Jag tycker det är så smart med tenta-rutiner. Jag är lite bortskämd med att slippa tentor (såå glad över det) =)



Jag gör det inte för att gå ner, ne det har du rätt i! =) Och du har också rätt i att jag faktiskt är rätt nöjd med mig själv just nu. :)



Hehe, blev lite förvånad när du frågade om ab.. ;) Men kanske var sammanhanget som var obekant! =) Nu är det bestämt att jag kommer ner den 9:e och jag stannar väl lite mer än en vecka. Tyvärr är helgen redan bokad med familj och kalas (anledningen till besöket) men vi kan väl kolla hur du mår någon av de dagarna jag är där uppe? Kanske veckan efter passar bättre?



Angående abonemang ska jag nog inte uttala mig när det kommer till specifika abonemang. Tycker det är bra att du granskar det kritiskt innan du skaffar det! Tummen upp! =)



Kramar!



2010-05-25 @ 08:57:18
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0