Salstenta

Eftersom J haft sin andra tenta denna vecka idag, och jag har tenta om en vecka, började jag återigen att fundera kring käk under salstentor. Jag tycker det verkar som att majoriteten av tentanderna har med sig godis och snacks av diverse slag och läsk. Sedan kan de ha med en fralla eller en banan också. Eller komplettera med en flaska vatten. De allra flesta har dock någon form av sötsaker med sig. Visst förstår jag lite av deras poäng med ett sockertillskott så de snabbt piggnar till och orkar ta sig igenom tentan. Men jag förstår det inte helt och hållet.

Det senaste året har jag inte haft med vare sig godis eller läsk på någon av mina tentor, och det har ju gått riktigt bra iaf. Senast hade vi tenta kl 9-14, mitt över lunch alltså. Nu brukar det vara så att många inte hinner äta under en tenta, även om jag brukar ha tid för en liten matpaus. De senaste gångerna har jag haft med mig en fruktsallad och en gaffel. En blandning av äppelbitar, bananskivor, clementinklyftor, kiwibitar... Alldeles utmärkt att sitta och mata sig själv med när man läser en fråga. Dessutom har jag haft med en liten påse med solroskärnor, som också går bra att plocka med samt vatten eller ramlösa att dricka. Detta tycker jag iaf är ett utmärkt tentakäk (åtminstone när man inte har ett hål i gommen och måste sitta med servetter under näsan när man äter för att inte droppa fruktsaft över tentasvaren, men det är det ju bara jag som behöver bry mig om).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Hoppas du snart slipper läckage! Det låter så eländigt för dig när man läser det så här..men du är säkert van. När är det dags för OP?



Ska förresten bli kul att ses den 12:e. Då får du träffa våra små "troll" också! :-)

2010-05-28 @ 21:45:21
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.wordpress.com
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Ja åh vad jag önskar att jag tålde frukt. Vad mycket smalare jag skulle kunna bli!

Varje gång jag är lite småsugen så skulle jag önska att jag kunde köpa mig ett äpple men efetrsom jag inte tål varken frukt eller nötter som är de bra mellanmålen så blir det lätt en chokladbit.



Men ditt förslag med fruktsallad var bra! Några få frukter tål jag. Men är det verkligen så mättande?

Jag var vrålhungrig under C2-tentan!

2010-05-28 @ 22:36:47
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Han söker fast jobb eller vikariat eftersom han precis blev färdig med sin utbildning :)

Men just nu skulle ett sommarjobb vara okej också för att spara tid och fortsätta sökandet i höst.

2010-05-28 @ 22:38:45
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag är en godisätare på tentor (två) och känner att mat mest bara sväller och frukt är jag inte sugen på för fem öre. Jag ser det som ett tillfälle att bara lyxa till för mig själv, få en stund som ska kännas avslappnad som en fredagskväll =)



Så till svaret på din långa (älskar långa!!) kommentar! :D



Jaa, det finns så många program om hur man klär sig efter form osv, ändå verkar folk inte förstå det?!



Jag flyttade ju från sthlm första gången för att jag inte vågade gå utanför dörren så med tanke på det känner jag att jag kommit långt. Det är hässelby jag skulle bo i om jag skulle bo i sthlm men det finns ingen direkt tanke på att göra. Älskar närheten till vattnet och ett lagom avstånd till stan med ett centrum (vällingby) lätt tillgängligt. Me like :D Men mina vänner säger att jag blir annorlunda efter en tid i sthlm, mer kall. Jag hoppas det är övergående och att det blir bättre. Jag är ju en expert på att stänga av känslor. Jag sträcker på ryggen och fokuserar på en blick, sen ser jag ingenting mer än målet!



Inatt fick jag sovit lite mer, härligt! =)



Nej, jag känner att det funkar bra ändå. Jag är med på hennes examen (som är 1½ vecka innan, dvs. på fredag :P) så det går nog bra! :)



Haha, jag tror dock att många vill jobba natt på ett sånt ställe under sommaren. Det är sovande jour och då sover du ju bara.. ;) Men ska ringa dem i veckan. Håll tummarna!



Uiäck, las vegas... det glömmer jag inte eftersom nanne borde vunnit det året!



Kramar!!

2010-05-29 @ 09:11:08
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0