Solen skiner

Vaknade av att det var kvavt i sovrummet. Ett lite jobbigt sätt att få det underbara beskedet att solen steker! Shorts och linne på och studierna blir på balkongen idag, så fort solen nått dit (ca kl 12). Nu blev man ju verkligen inte sugen på att gå en promenad och göra andra trevliga saker i solen. Men först måste jag plugga. Blä.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Hoppas det gått bra att plugga! :-)



"En glass på Hamnen" är ju ett måste..på Glassmagasinet finns hur många sorters glass som helst! Sen går man strandpromenaden bort mot Snäck..där man tar sig ett dopp i havet. På vägen dit bort, så passerar man både Almedalen o kruttornet, och Botaniska trädgården med kärleksporten. Är ni sugna på att festa, så finns det många uteserveringar och nattklubbar..och även After Beach på "Kallis", mend et är extremt dyrt att gå in där. Om ni vill äta gott till någorlunda bra pris, så är "Joda Bar & Kök" ett bra ställe. Ligger nere i Visby Hamn, vid vattnet nästan. Kanske har ruinerna öppnat för allmänheten när ni är där. På stora torget finns en fin ruin.., men där kanske du redan har varit?

Ca en mil norr om Visby finns Lummelundagrottorna, som jag varmt rekomenderar. Dock kostar ju det mesta pengar..men det finns som sagt Fiskelägen och Raukar, som inte kostar något..ler Om ni tar er till Gnisvärd, så hoppas jag att ni träffar Amanda o Victors släktingar, för de skulle ta varmt emot er! :-)

2010-05-15 @ 18:23:56
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.wordpress.com

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0