Torsdag

Igår kom mamma förbi och vi bokade hotellet och resan med guide till Auschwitz. Det blev inte av förra gången för vi hade lite frågor som vi mailat hotellet om. Sedan åkte vi iväg och vi var nio stycken som möttes upp på Skogskyrkogården. Vi ställde ner blommor i vattnet och tände gravljus. Efter en stund åkte vi hem till morfar som sagt. Var där i några timmar och jag åt lunch och vi fikade. Sedan följde jag mor hem och överraskade pappa. Blev bjuden på middag som pappa lagat (fläskfilé), vilken var god. Sedan bar det av hem till Sa och F som flyttade in i nya lägenheten i onsdags. Herre vilket jobb de måste gjort, för det mesta var faktiskt fixat! De hade en del kartonger kvar och kläderna skulle in och tvn upp på väggen. Men det var inte mycket mer än så. Det var superfint också. Hela lägenheten luktade ny, så underbart. Så bjöd de på hembakat från Sas mamma och det var ju så ljuvligt. Jag kunde inte motstå! J, som kom och hämtade mig på kvällen, konstaterade att han definitivt kan tänka sig bo där. Samma här! Får hoppas vi får möjlighet till det om ett par år. Mi kom förbi och levererade ett roligt besked, grattis!

Det var supertrevligt och jag blev kvar länge. Imorse låg jag kvar längre än jag gjort på månader och bara myste. Så skönt att inte vara tvungen att gå upp till något. Men nu blir det strax lunchdags och studierna kallar som vanligt.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Junitjej

Svar: Hur kan man få lösenordet till viktoriae.blogg.se? Den är ju lösenordsskyddad och då kan jag ju heller inte be henne om lösenordet.

2010-05-14 @ 22:14:46
Blogg/hemsida: http://junitjejen.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0