Hela helgen

I fredags efter jobbet åkte jag och Johan till mamma och pappa och hälsade på. Vi åt middag tillsammans och hade det trevligt. När vi skulle åka med moppen vid 00 upptäckte vi att pappa parkerat in oss  med bilen. Jag vägrade väcka honom då han kört 50 mil den dagen och behövde sova. Johan gick motvilligt med på att sova över. Jag somnade direkt.

På lördagsmorgonen åkte Johan hem efter frukosten för att hinna träffa sin familjen som tillfälligt var hemma från skärgården. Jag stannade kvar. Pappa åkte ner till farmor. Mor och jag gick ner till farmor efter en stund. Där var hennes grannar Palle och Lisbeth. Pappa och Palle har känt varandra hela livet. De bjöd på fika och vi satt alla ute, farmor också.
Efter en stund gick jag och farmor in och pratade bara vi, det var jättetrevligt. Hon hör ju bra när man är ensam med henne, så vi kunde snacka en hel del.
Hon bad mig igen att ta hem den prydnadsdocka som jag fick när jag var 3 år av henne. Dockan heter Elisabeth. Hon har tjatat i många år att jag ska ta hem henne, så nu gjorde jag det slutligen.

Sedan körde pappa mig och mamma till vällingby. Där vi shoppade lite. Jag hittade en ny handväska (trodde Johan skulle bli galen, men när jag sa att jag inte köpt någon på över ett år så var det okej) och fyndade en vit kofta. Koftan hade kostat 249 kr och nu kostade den 49 kr. Så det var ett rejält kap.

Sedan gick vi och hämtade biobiljetterna till filmen Mamma Mia. Bakom disken stod Jonas.
Därefter gick vi för att äta middag. Sallad för mamma och Skagenbaugette till mig.
Sedan var det dags för filmen!

Mamma Mia var jättebra! Starkt rekommenderad. Tänkte under filmen att den här måste jag köpa.
Se den.

Sedan var det hemgång, mor till sig och jag till mig. Och vem möter jag på perrongen om inte Mathilda. Vi har en speciell relation... Gick i samma klass under ett par dagar. Den enda jag gillade i min första gymnasieklass. Och trots att vi knappt hann gå i samma klass någonting (hon reste nämligen bort så hon var bara i skolan 2 av dagarna jag gick där) så hälsar vi varje gång vi ses och småpratar lite. Det är kul faktiskt :-)

Sedan kom jag hem och visade Johan mina fynd under dagen! Han gillade allt.
Började se en film på 4an som började 21.15 och slutade 00.50. Jag orkade inte. La mig strax efter 00.
Idag ska jag städa........ :-(



Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: sandra

jasså vad sa jonas då? kände han igen dig? ;)

2008-07-20 @ 16:37:02
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Jadå, kom ihåg namnet också och frågade om jag "fortfarande träffade Sandra och dem?!"

och lite...

2008-07-20 @ 16:59:17
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: sandra

haha okej! :p

2008-07-20 @ 17:02:54
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0