Full fart

Nu är jag tillbaka! Full fart hela dagen! Snöbollskrig, snögubbebygge och snöänglar-verkstad var det vi tillägnade oss hela förmiddagen, jag, S, M och J. Sedan åkte jag med S hem och där bakade vi lussekatter! Sedan blev det brått iväg, och jag fick mer eller mindre slita mina lussekatter ur ugnen innan jag sprang iväg till bussen. Dock kom jag nästan 15 minuter försent till läkarbesöket! Men jag hade tur för de innan stod och grejade en massa vid receptionen så de tänkte nog inte ens på att jag var sen. Direkt fick jag komma in till Bagger som undrade hur det stod till. Han frågade vad jag gör nu för tiden, och då drog jag en liten halvlögn och sa att jag arbetade där jag arbetade i somras och ska arbeta nu vid jul. Han undrade om jag ville fortsätta arbeta kring det området och jag sa nej och berättade att jag sökt juristprogrammet. Det blev han jätteglad över och berättade att hans dotter läst det i Lund och nu fått jobb på en fin advokatfirma i Stockholm. Han pratade väl om det, sa att det var ju jobbigt så klart, men det var ett väldigt bra yrke osv.

Han undrade hur mamma och pappa mådde och jag svarade sanningsenligt där och han hälsade då till dem att de ska tillfriskna snart. Han berättade att han föreläst i Indien förra veckan om hur man opererar öron och vi talade om hans gamla patienter han haft länge. De allra flesta har det gått bra för, men sedan är det några som det inte gått så bra för också. De är inte många men de finns. Annat ska han inte säga för då ljuger han, sa han till mig. Sedan pratade vi lite om kalkoner och kanoner och andra små saker. Själva undersökningen tog nog hela 30 sekunder som vanligt. Som han brukar sa han "ja, det är ett väldigt bra yrke och arbetar man hårt åh vad snygg du är *snurrar runt min stol så jag kommer åt andra hållet* så kan man tjäna mycket pengar också. Ja lika snygg som vanligt är du!". Han snackar då om mina öron så klart. Idag var jag inte så snygg, helt osminkad, med smutsigt hår och fleecetröja. :-)

Sedan hade såklart inte E, receptionisten,  växel så nu är ajg skyldig dem 60 kr nästa gång. Så får då betala 310 kr istället. Tillbaka ska jag den 19e mars!

När jag kom hem fanns mitt Coop Medmera kort i brevlådan så nu kan jag nog inklassera några vuxenpoäng trots allt snölekande under dagen.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

320 ?

2008-11-25 @ 20:13:57
Skrivet i slottsdammet av: Sara

ja det var det jag menade, råkade trycka på fel knapp :-)

2008-11-25 @ 20:43:05
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0