Uppladdning inför urladdning

Vi blev inbjudna på adventsfika hos Js familj. Med glögg och lussebullar. Jag tog 3 mandariner istället och det var gott. Nu tänkte jag ta mig en dusch och plocka fram de kläder jag ska ha på mig imorgon. Måste kolla när jag ska åka hemifrån också. *kollar* 7.33 måste jag gå hemifrån :-( Måste alltså upp senast 7. Ska packa väskan också så att jag har alla mina "kom ihåg"-lappar med mig.

Något mer jag måste göra..?

Hoppas allt kommer tillbaka till mig när jag sitter där så att jag inte har glömt det mesta... Och att stämningen är bra på avdelningen, har ju hört att den har blivit sämre efter sommaren. Jag får ha nedräkning ifall det inte känns bra: 14 days to go..! och tänka "money money money". Nej, men jag hoppas det känns bra imorgon.

Så nu ska jag sätta på en diskmaskin, hämta kläder att ha på mig, packa väska, duscha och lägga mig och läsa ut min bok. Bad mor att hon skulle ta med sig en bok imorgon så jag kan få en ny att läsa.
Kvar att göra imorgon är då att klä på mig, äta frukost, borsta håret, tänderna och sminka mig, klä på mig ytterkläder och skor, ta min väska gå till tbanan, byta till tvärbanan, köpa lunch på Coop, ta bussen. Sedan börjar arbetsdagen. Jag kommer vara helt död imorgon kl 18! (när jag hunnit nästan hem och håller på att landa efter all press...)
Imorgon natt sover jag nog gott! På tisdag kväll siktar jag på träning efter jobbet... Hoppas planen håller. Nej nu måste jag sätta fart!

Hoppas ni och jag sover gott denna natt!



Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Bella

Så du kan inte ens fika på advent? o.O Börjar du inte gå liite långt nu Sara..Lixom advent..

2008-12-01 @ 01:14:58
Skrivet i slottsdammet av: Sara

haha nejdå. jag får ju äta från 1dec, så idag får jag äta hur många lussekatter jag vill, så tycker inte det är att gå för långt. Dessutom är jag inte sugen. Har ingen lust att äta och då är det ingen idé att göra det, mandariner tyckte jag däremot var lockande. Jag har ju själv lussekatter hemma i frysen som jag bakade själv i veckan, de hade jag kunna ätit i helgen om jag velat ha, men det ville jag inte. Inte äta bara för att det hör till utan för att man verkligen vill är väld et jag försöker få fram. :-)

2008-12-01 @ 07:01:26
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Bella

Iofs är mandariner extremt gott! Iaf om man har lyckats köpa riktigt perfekta, inte för torra, utan kärnor, lagom sura och lagom söta, sådär att det vattnas i munnen. Och så ska dom va små! C-Vitamin godis är vad det är! :D



Och man ska alltid äta vad man är sugen på, för det är oftast bäst. Fast man måste ju äta också, och äta lagom mycket/lite. ^^

2008-12-01 @ 12:30:38
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

bara att ha något att göra hela dagen och så lär vara värt det, även om det är tråkigt. Pengarna är ju ett plus också ;)

2008-12-01 @ 17:42:52
Blogg/hemsida: http://downinblack.blogspot.com
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Bella: ja sjukt gott när de är perfekta som du skriver. Och så besviken man kan bli om det inte är så...



Japp, precis. det man är sugen på. och i vissa fall borde man även motstå det (typ om man vill ha pizza 3e gången på en vecka kanske det är bättre att säga nej!) men lagom är bäst som du sagt.



varför skriver du bara saker jag vill hålla med om! Blir ju löjligt det här, hihi.

2008-12-02 @ 20:18:47
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0