Ny design!

Nu så mina kära vänner! Det är dags att klicka på F5-knappen några gånger nu så ni får se detta på skärmen istället:



Vad tycker ni?
Något som ser konstigt ut?
Något jag missar eller något som ni skulle föredra?
Eller får jag bara en massa beröm för den första hela designen jag gjort själv (förra bytte jag bara bakgrund och färger, det var väldigt enkelt i jämförelse...)?
Bring it on!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Moderskape

Jättefint har du gjort här!

2009-04-15 @ 20:36:32
Skrivet i slottsdammet av: Anette

sv vad fint det blev! romantisk och kärleksaktigt ser det ut som. :> well, jag kan faktiskt inte om fästingar. och det e typ 2:a gången jag faktiskt ser en riktig fästing, haha. va? menaru att fästingen kan bygga upp.. en till kropp? o__o

2009-04-15 @ 21:23:06
Blogg/hemsida: http://kiwicandy.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Anette

sv: går inte fästingarna bort sen? eller.. stannar de bara kvar där? eller väntar de bara på att man ska hitta de? själv ''försökte'' jag ta bort fästingen. men det gick inget vidare. så det börja sluta med att halva kroppen var bara kvar. såja. D: sedan vågade jag inte göra mer faktiskt.

2009-04-15 @ 21:39:38
Blogg/hemsida: http://kiwicandy.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

Åhh fint:)

Dock ligger din sidmeny fel, så den hamnar längre ner, under inläggen. i min webbläsare iaf. kika på de:P ja jobbar med massa byggprodukter, färger, fetter, lim å annat skoj. haha.

2009-04-15 @ 21:51:31
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Kusin J

Men vad fan.. Modererar du din blogg så du godkänner inäggen innan de syns? Facism!!! Jag slår vad om att du kommer ta bort det här inlägget också... och gör du det, då vet jag att Mussolini står sig slätt mot dina övergrepp på tryckfriheten :)



Ps bloggens nya design är fin, men om jag vore du skulle jag jobba så att det är en mjuk övergång mellan kanterna i bakgrundsbilden.

2009-04-15 @ 22:18:28
Skrivet i slottsdammet av: Sara

J:

haha, ja självklart har jag det så! Mest för att jag ska minnas vilka inlägg jag svarat på och inte, börjar bli gammal nu och kan inte lita lika mycket på minnet längre.



Hm, tack för tipset. Håller med om att det nog blir bättre men jag måste fundera på hur jag ska lyckas med det rynkar pannan och rök stiger ur öronen Kommer nog på något!

2009-04-15 @ 22:33:39
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: [Viktoriae] - En blogg som självkänsla & annat

God dagens! Det var ett tagsen jag besökde din blogg och vilken förändring det har skett här! Vad fint det har blivit och vad duktig du är.. :)

2009-04-17 @ 12:52:16
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0